Takšen očka je princ Harry (razkril njegov dobri prijatelj)

Harryjev dober prijatelj je razkril, kako se princ v resnici znajde v vlogi očeta.

10.6.2019 ob 3:50

princ_harry_micna.jpg

Nacho Figueras, profesionalni igralec pola in tesen prijatelj princa Harryja, je za People povedal, da novopečeni očka ne bi mogel biti srečnejši: "Harry kar žari. Neverjetno, kako srečen je. In jaz sem srečen zanj," je razkril športnik, ki je na tekmi Polo Classic v New Jerseyu igral skupaj z dolgoletnim prijateljem.

Pred kratkim je Figueras s svojo soprogo kraljevi par obiskal tudi na Windsorju in ob tej priložnosti povedal, da ga prav nič ne preseneča, da je Harry tako predan novi vlogi:

"Vedno sem govoril, da je oseba, ki zna z otroci, jih obožuje in se v njihovi družbi dobro znajde. Vselej jih je imel rad in se jih je trudil razumeti. Vseeno, kje se je z njimi srečal, vedno je bil srčen in sproščen. Zato ni nobeno presenečenje, da je tudi čudovit očka. Odkar je dobil sina, se še bolj zavzeto posveča tudi dobrodelnim projektom, ki so namenjeni lepšemu življenju najmlajših na našem planetu."

In čeprav je Archie star komaj dober mesec, Figueras upa, da bo nekoč postal igralec pola:

"Želim si, da bi mu Harry privzgojil ljubezen do tega športa.  Tako kot ga je njegovemu dedku približal pradedek, dedek očetu in oče njemu. Lepo je, da se tradicija prenaša iz roda v rod in prepričan sem, da bo moj prijatelj poskrbel, da jo bo iz prve roke spoznal tudi Archie."


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Horoskop: Takšno življenje Archieju napovedujejo astrologi Ali pa: Kako bodo korenine Meghan Markle vplivale na vzgojo njenega otroka

Preberite še: Princ Harry ima nov hobi, pri katerem ima nedvomno prste vmes Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)