Princ Harry: "Odkar sem postal očka, jo še bolj pogrešam"

Princ Harry je odkrito spregovoril o tem, kako močno po rojstvu sina Archieja pogreša mamo Diano.

16.5.2019 ob 3:59

diana_princ_harry_micna.jpg

Princ Harry in Meghan Markle sta povila svojega prvega otroka, Archieja Harrisona Mountbatten-Windsorja. Le nekaj dni po veselem dogodku se je ponosni očka udeležil otvoritve iger za poškodovane vojne veterane, tako imenovanih Invictus Games. 

Tam se je sestal z vojaki in med drugim odkrito spregovoril o tem, kako močno po rojstvu sina pogreša svojo mamo, pokojno princeso Diano.

"Dejal je, da pogrešati mamo pomeni pogrešati varnost, ki jo potrebuje vsak sin in ta se razblini, ko sin mamo izgubi, ter da odkar je postal oče še pogosteje misli na princeso Diano in na to, kako lepo bi bilo, če bi tudi z njo delil te čudovite trenutke," je medijem zaupal nekdanji vojak Dennis van der Stroon, s katerim je klepetal Harry.

princ_harry_micna.jpg

Po poročanju portala E!Online je Stroon citiral še eno prinčevo izjavo: "Sedaj, ko imam majhnega otroka, sem se osredotočil na nove cilje in izzive in preprosto navdušen sem nad čudovitim svetom ter nad tem, koliko ljudi je osrečil najin sin."

Povedal pa je tudi nekaj o Archieju: "Dejal je, da je njegov sin do sedaj zelo tih in miren in da z njim ne ponoči in ne podnevi ni prav nobenih težav," je zaključil Stroon.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Horoskop: To otroku princa Harryja in Meghan Markle napovedujejo zvezde ali pa: Princ Harry ima nov hobi, pri katerem ima nedvomno prste vmes Meghan Markle

Preberite še: Tako sta se princ Harry in Meghan Markle poklonila pokojni princesi Diani


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)