Prince Harry ima nov hobi, pri katerem ima nedvomno prste vmes Meghan Markle

Še en dokaz, da ima Meghan Markle na svojega soproga dober vpliv.

12.2.2019 ob 5:08

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

Vse bolj je jasno, da ima Meghan Markle na svojega soproga zelo močan vpliv. Zadnji dokaz: Princ Harry je obelodanil, da ima nov hobi in vojvodinja ga pri tem podpira. 

Med nedavnim obiskom Birkenheada je Harry klepetal z budističnim menihom po imenu Kelsang Sonam, ki ga je obdaril s knjigo z naslovom 8 korakov do sreče (8 Steps to Happiness).

Zakaj, se sprašujete?

Ker mu je Harry bojda zaupal, da meditira. Čisto. Vsak. Dan.

Kot poroča revija People, je Meghan dobro znana po svoji ljubezni do meditacije, saj je o njej večkrat pisala v sedaj že nedelujočem blogu, The Tig. Takole se je bral en njenih zapisov:

"Prejšnji teden je minila prva obletnica mojega razmerja z meditacijo. Sprva se mi je zadeva zdela neskončno dolgočasna, kmalu pa je postala nekaj, kar je dodobra oplemenitilo moj svet. Ne znam natančno opisati, kako in zakaj, a povem vam, odkar meditiram, sem preprosto srečnejša. Zato meditacijo priporočam vsem. Najslabše, kar se vam med njo lahko zgodi je,  da boste sami s seboj za deset minut v čisti tišini."

Ko so jo v enem od intervjujev povprašali o njenih drugih navadah, ki koristijo zdravju telesa in duha je za WH povedala:

"Tek je bil vedno zame neke vrste meditacija v gibanju, saj med njim popolnoma razjasnim misli."

A ta oblika sproščanja ni edino, s čimer je Meghan navdušila Harryja. Očitno je pod njenim vplivom spremenil tudi način prehrane in po novem obožuje čia semena.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Meghan Markle naj bi skoraj do božiča imela skrivni instagram profil ali pa To si slavna igralka Helen Mirren misli o Meghan Markle

Priporočamo tudi: Kate Middleton si želi še enega otroka. In to iz prav posebnega razloga


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)