Najhujša nočna mora igralke Courteney Cox

Čeprav se je Courteney Cox v preteklosti velikokrat zatekala k takšnim in drugačnim pomladitvenim tehnikam, se je odločila, da so te zanjo preteklost.

27.2.2019 ob 10:25

courteney_cox_micna.jpg

Pred dvema letoma je Courteney Cox sprejela odločitev, s katero je več kot zadovoljna. V nedavnem intervjuju za People je igralka pojasnila, da se je dokončno odpovedala uporabi polnil in drugih pomladitvenih tehnik na svojem obrazu.

"Sploh se nisem zavedala, kako močno se je zaradi njih spremenil moj videz. Ko sem se nekega dne pogledala v zrcalo, sem z grozo ugotovila, da v odsevu sploh nisem več jaz," je povedala igralka in priznala, da se je v preteklosti večkrat zatekala k uporabi polnil z namenom prikrivanja gubic.

"Občutek sem imela, da moram dosledno brisati sledove časa. Tako kot mnoge druge ženske, zlasti tiste v Hollywoodu, sem bila tudi sama prepričana, da moram večno ostati mlada. Staranje je bilo zame najhujša nočna mora. A sem vendarle spoznala, da ga moram sprejeti kot nekaj naravnega. Priznam, s tem sem imela dolgo težave."

Na srečo je z leti postala modrejša:

"Sedaj sprejemam sebe takšno, kot sem in staranja ne dojemam več kot nekaj slabega. Zavedam se, da sem v resnici srečna v življenju, veliko sem dosegla in lahko sem ponosna nase, zadovoljna sem sama s seboj in sprejemam vse, kar mi prinaša čas.

Sem v obdobju življenja, ko sem lahko to, kar sem. Veselim se prihodnosti in vsega, kar mi je namenjeno. Tudi gubic na mojem obrazu."


Avtorica:
M.FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Bo boter otroku Meghan in Harryja res George Clooney? Igralec se je odzval na govorice! ali pa "Če bi bila istih let, me ne bi dohajal" (resnični pari o tem, kako jim uspeva kljub veliki starostni razliki)

Priporočamo tudi: Smučanje je užitek - in zdravje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)