Meghan in Harry presenetila z novo fotografijo sinčka Archieja

Meghan Markle in princ Harry sta spet presenetila.

16.6.2019 ob 2:55

princ_harry_meghan_markle_archie.jpg

Na svojem uradnem profilu na instagramu sta namreč dovolila objavo ljubke fotografije sinčka Archija, ki je na svet prijokal 6. maja letos.

Ob objavi so Harryju zaželeli vse najboljše za njegov prvi očetovski dan. In kakšen očka je princ Harry? Njegov dober prijatelj je pred kratkim razkril, kako se princ znajde v vlogi očeta.

"Harry kar žari. Neverjetno, kako srečen je. In jaz sem srečen zanj," je razkril Nacho Figueras, profesionalni igralec pola in tesen prijatelj princa Harryja.

Pred kratkim je Figueras s svojo soprogo kraljevi par obiskal tudi na Windsorju in ob tej priložnosti povedal, da ga prav nič ne preseneča, da je Harry tako predan novi vlogi:

"Vedno sem govoril, da je oseba, ki zna z otroci, jih obožuje in se v njihovi družbi dobro znajde. Vselej jih je imel rad in se jih je trudil razumeti. Vseeno, kje se je z njimi srečal, vedno je bil srčen in sproščen. Zato ni nobeno presenečenje, da je tudi čudovit očka. Odkar je dobil sina, se še bolj zavzeto posveča tudi dobrodelnim projektom, ki so namenjeni lepšemu življenju najmlajših na našem planetu."


Pripravila: S. S.
Foto: instagram

Preberite še: To v hotelih, kjer biva, zahteva princ Harry ali pa Meghan in Harry v pričakovanju še enega veselega dogodka

Priporočamo tudi: Horoskop: takšno življenje kraljevemu otroku Archieju napovedujejo astrologi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)