Zasebna detektivka razkrila 7 najbolj norih prešuštniških zgodb

Zasebni detektivi so tisti, ki med svojim delom doživljajo res nore izkušnje s prevarami.

13.9.2018 ob 6:17

seks_ljubezen_spolnost.jpg

Zasebne detektivske agencije, ki jih možje in žene najemajo, da bi z roko v loncu marmelade odkrili življenjskega sopotnika, kako skače čez plot, rastejo kot gobe po dežju in zaposlenim v njih ni dolgčas. Kajti vsak, ki se mu zdi, da je prevaran se, preden ukrepa, hoče na lastne oči prepričati, da ga šesti čut ne vara.

Detektivi, ki jim pri tem pomagajo, vidijo vsemogoče. Kar razkrivajo tudi zgodbice Whitney Joy Smith, lastnice tovrstne kanadske detektivske agencije. Nekaj najbolj norih je delila za Cosmopolitan.

Ujet v akciji

"Ženi je soprog dejal, da je razširil svoj krog prijateljev. Skupaj hodijo v telovadnico, saj vsi veliko dajo na lepo telo, ji je še razložil, čeprav se njegovo po tednih "vadbe" ni prav veliko spremenilo. Ker se ji je zdelo vse skupaj sumljivo, je najela našo agencijo, da bi ugotovila, kaj se skriva za celotno zgodbo.

Težko ga je bilo nadzorovati. Bil je zelo previden in spretno se nam je izmikal.
Smo pa opazili eno stvar: soseda je sosesko vedno zapustila ob istem času, kot on. Ko smo stranko povprašali, če sta se že kdaj spogledovala, je povedala, da sta se. Zato smo se odločili, da bomo namesto njemu, sledili njej. Tudi ona je bila sumničava in tudi ona se je dokaj spretno izogibala nadzoru, a na primeru so sodelovali trije detektivi, ki so po mesecih truda nekega dne njen avto našli v industrijski coni na koncu mesta.

Nekaj trenutkov kasneje se je pripeljal tudi soprog. Z mano v avtomobilu je bila stranka. Običajno tega ne počnemo, prvič in zadnjič smo tistega, ki nas je najel, vzeli s seboj, saj se je ona hotela na lastne oči prepričati, kako napredujemo.

Ko smo se približali njunima voziloma, je prevarana žena dobesedno skočila iz kombija, odprla zadnja vrata moževega avtomobila in ljubimca našla na zadnjem sedežu. Njega s hlačami do kolen, njo golo. Kričala je kot nora, skušala napasti sosedo, vendar je bil on dobesedno med njima in na srečo jo je prešuštnica dobro odnesla.

Par je ostal skupaj. Očitno sta uspela zadevo pustiti za seboj in on se je prenehal sestajati s sosedo. Soproga nas je čez nekaj mesecev poklicala in nas prosila, da bi prisluškovali njegovemu telefonu. Ni mu zaupala, a zavrnili smo jo, kajti tega ne počnemo." 

Vroče počitnice

"Najel nas je moški in želel, da bi sledili njegovi soprogi, ki se je s prijateljicami odpravljala na počitnice. Povedala mu je, da gre za dopust, kjer bodo skupaj čas preživljale samo ženske. Stranka je poznala moža ene od tistih, ki naj bi bila del skupine dopustnic, a drugi soprog ni o potovanju vedel ničesar. Zato se je naši stranki vse skupaj zdelo sumljivo.

Sledili smo soprogi in ugotovili, da je deloma govorila resnico. Res je odpotovala v ženski družbi, a samo ena prijateljica se ji pridružila. In to le za tri dni. Naš detektiv je videl, kako je s taksijem odšla domov. Ko se je ona poslovila, je k tarči pristopil seksi fant in jo začel strastno poljubljati.

Drug ob drugemu sta bila videti zelo sproščena, bilo je ogromno poljubov, objemov in še veliko več. Teden dni sta preživela v hotelu, ves čas je ona soprogu pošiljala fotografije. A ne takšnih, kot smo jih pošiljali mi.

Sprva je bil jezen, sčasoma pa se je pomiril. Najbrž je vseskozi vedel, kaj se dogaja, a se mu je zdelo dostojno, da ostane poročen."

Nezvesti očka

"Par je ravno dobil otroka. Ta je veliko jokal in on se je izgovarjal, da mora biti malo sam ter si zbistriti glavo. Sprva se njej to ni zdelo sporno ali sumljivo, a sčasoma se je začela spraševati, kam on hodi. Ko ga je vprašala, kje se potika, je odgovoril, da se pač samo vozi naokoli. Tedaj nas je najela.

Običajno potrebujemo nekaj dni, da ugotovimo, kaj se v resnici dogaja, tega smo ujeli že prvi dan. Odpeljal se je v študentsko naselje, v njegov avtomobil je prisedla mlada ženska, odšla sta v restavracijo, se držala za roke in se ves čas poljubljala. Nato sta odšla v avto in se v njem začela mečkati.

Ne vem, če je par ostal skupaj, a ko smo stranki povedali, kaj smo videli, je bila zgrožena in nas v joku spraševala, kaj naj stori. Vendar mi nismo tisti, ki bi delili zakonske nasvete. Mi samo zbiramo dokaze."

Neprijeten spomin

"Ženska je od moža dobila spolno prenosljivo bolezen in tedaj se ji je zazdelo, da se nekaj dogaja. Sledili smo soprogu, ki se je odpravljal na službeno pot in se prijavili v hotelu, kjer je bival.
Vedeli smo, da rad pogleda v kozarec in da je zato zagotovo v bližini hotela bar. Detektiv, ki je prevzel primer, je bila po naključju detektivka. Naša tarča jo je v baru večkrat osvajala, po nekaj neuspelih poskusih ji je ponudila ključ njegove sobe. Če bi si slučajno premislila."

Razmerje na daljavo

"Moški je bil v razmerju na daljavo z žensko, s katero se je hotel poročiti. Ker je bil dokaj premožen ni želel, da bi se z njim ona poročila samo zaradi koristi.

Sledili smo ji, ko je nakupovala s prijateljicami, včasih se je z njimi samo družila, med enim od njenih pohajkovanj po mestu pa smo jo videli, kako se za roke drži in poljublja z moškim. Ko smo fotografije pokazali stranki, je bila seveda zgrožena, opazili pa smo tudi, da tarča v resnici ni le nakupovala in varala, temveč tudi kradla."

Predragi hoteli

"Najel nas je soprog, ki je sumil, da ga žena tedaj, ko je on na službeni poti, vara. Veliko je nakupovala in se družila s prijateljicami, nekega dne pa se je med vožnjo po mestu ustavila v več hotelih, se sprehodila do receptorja in nato iz recepcije odšla.

Ko smo v prid naše raziskave osebje vprašali, zakaj jih je obiskala in tako hitro odšla, so zaposleni povedali, da se ji je zdela cena za sobo previsoka. Na koncu je z avtom zapeljala na parkirišče in ljubimca, ki ga je vozila s seboj, napadla na zadnjem sedežu. Očitno se ji ni zdelo vredno zapravljati denarja za tako kratek užitek."

Kdor enkrat vara …

"Najela nas je ženska, ki je ugotovila, da jo mož vara. Opazila je spremembe v obnašanju: veliko je bil odstoten, vedno je delal nadure in se drugače oblačil. Ko ga je povabila na krajši vikend izlet, jo je zavrnil in to je bila zanjo kaplja čez rob.

Po nekaj tednih nadzora smo ga ujeli, kako se zabava z drugo in imeli smo dovolj materiala, da smo dokazali prevaro. Par se je razšel, čez pol leta pa nas je klicala ženska, ki je bila v prvi zgodbi ljubica. Z našo pomočjo je želela ugotoviti, če ji je partner zvest. Nismo vzeli primera, a po opisu celotne zgodbe smo bili prepričani, da je šlo za istega moškega."

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)