Zakaj lahko upravičeno trdim, da sem izjemna v postelji (osebna izpoved)

Kvalitete izjemne ljubimke lahko osvoji čisto vsaka pripadnica ženskega spola.

5.2.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Zakaj lahko upravičeno trdim, da sem izjemna v postelji (osebna izpoved)

Kaj označuje dobro, kaj dobro, odlično ljubimko? Na podlagi izkušenj je ozadje izjemnih seksualnih kvalitet navedla Eden Strong. Takole je za Your Tango svoje skrivnosti razkrila vsem pripadnicam nežnejšega spola, ki jim polaga na srce: vsaka je lahko v postelji izjemna:

"Pri 28-ih sem po sedmih letih zakona znova postala samska. Moja prva seksualna izkušnja po ločitvi ni bila prav nič seksi. Bila sem nesproščena, v zadregi, nerodna … o tem res ne razmišljam rada.

Do sedaj se je to spremenilo. Zaupam vase in v svoje seksualne sposobnosti. Seveda še kdaj pride do zadrege, a moji partnerji (da, imam jih več, ker sem poligamna) so nad menoj vedno očarani. Kje je skrivnost mojega čara?

Zaupam vase

Sem mama dveh otrok, imam svoja leta, za mano je več operaciji, a še vedno sem prepričana, da izgledam prekleto dobro. Brez običajno obveznega dodatka: za svoja leta.

Svoje telo povsem sprejemam in se ne obremenjujem z nepomembnimi malenkostnimi. Večkrat se pogledam v ogledalo in se iskreno pohvalim.  Moja samozavest in pozitivna samopodoba se nedvomno odražata tudi med rjuhami. Ne, ne skrivam se v temi ali pod odejo.

Vem, kaj hočem

Kar brez zadrege tudi povem. Poznam tehnike, ki me pripeljejo do izjemnega seksa, vem, kaj me vzburja in kaj mi odgovarja ter vem, kaj pri meni ne deluje.

Seveda rada odkrivam drugačne prijeme in jih sprejemam, če mi odgovarjajo ter jih odpišem, če mi ne.

Vem, kaj odgovarja njemu

Če dvomim, ga vprašam. Zavedam se, da egoizem v postelji nima česa iskati ter da se morata oba partnerja vzajemno truditi za ugodje ljubimca.

Torej s komunikacijo pred ali med samim seksom poskrbim za primerno znanje.

 

Ni me strah novosti

Kot že rečeno, me ni strah ali sram premikanja meja. Nove poze, nove tehnike, novi kraji in doživetja vedno pospestrijo spolni odnos, ki sicer rad zapade v neljubo rutino.

Novosti so vselej dobrodošle, čeprav ne pripeljejo vedno do želenega rezultata. Kar mi je všeč, obdržim, tisto, kar mi ni, črtam iz repertoarja. Izključno na podlagi lastnih izkušenj.

Izkoristim trenutek

Svoje spolno življenje ne omejujem na dom in na spalnico. Nekaj najboljših seksualnih srečanj sem doživela na najbolj norih in navadnih mestih.

Znam izkoristiti trenutek in partnerja pripraviti do tega, da ga izkoristi skupaj z mano.

Ne igram orgazma

Razumem, včasih vam pač ni do seksa in da bi se čimprej končal, zaigrate orgazem. Verjemite, tudi jaz sem to počela. A taktika je povsem napačna.

Če mi do seksa ni, to povem. Če ne doživim orgazma, prav tako. To se mi zdi edino pošteno do sebe in do ljubimca, ki mi greje posteljo.

Gibčna sem

Hodim na jogo, plešem, vsak dan telovadim, hodim po svežem zraku kar pomeni, da je moje telo zdravo in gibčno, kar še kako pride prav tudi med seksom. Kondicije mi zlepa ne zmanjka, prav tako so zaradi gibčnosti lahko na sporedu bolj nore in nenavadne poze.

Pa tudi pri povsem običajnih dobro zdravje, gibčno telo in dobra kondicija vedno pridejo prav.

Prilagodljiva sem

Se zgodi, da zvečer za seks ni ne volje in ne časa. Kdo pa pravi, da je zgolj tedaj primeren trenutek za vroče igrice?

Zato ne čakam, da se zaključi dan, temveč izkoristim čas, ki mu ga lahko namenim ne glede na del dneva.

Ne obremenjujem se z orgazmom

Včasih ga doživim, včasih ne, a orgazem ni moj edini cilj in namen seksualnega srečanja. Če nastopi, super. Če ne, prav tako.

Veliko pomembnejša od cilja, se mi v tem primeru zdi pot, ki je vselej vroča, seksi in zanimiva."

Preberite še: 5 zmagovitih načinov, kako v postelji zadovoljiti moškega

Morda vas zanima tudi: 8 veščin, ki moške v postelji čisto prevzamejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)