Kako prekositi vse njegove bivše ljubimke

S pravimi pristopi je mogoče poskrbeti, da boste ljubimka, ki bo v njegovih očeh zvezda med zvezdami.

18.8.2018 ob 3:50

par_seksi_perilo_postelja_micna.jpg

Za pare v dolgem razmerju ali zakonu je nekaj povsem običajnega, da v spalnici od časa do časa zavlada zatišje. Čeprav pri vaju do tega še ni prišlo in sta s svojim spolnim življenjem povsem zadovoljna, lahko še vedno uporabite kakšen trik, s katerim boste v njegovih očeh popolna ljubimka. Torej poglejte, kaj temu v prid priporoča portal Your Tango.

Ugotovite, kaj vam je najbolj všeč

Še vedno obstajajo pripadnice nežnejšega spola, ki svojega telesa ne poznajo tako dobro, da bi vedele, kaj jim v resnici v postelji odgovarja. Zato pričakujejo, da bo njihov soprog ali fant tisti, ki jih bo vedno znova pripeljal do orgazma. Povedano drugače: zanje je on odgovoren za njihov užitek.

Dokler ne pridejo do zaključka, da dobijo le tisto, za kar prosijo, je on v njihovih očeh slab ljubimec, zato ne pričakujejo presežkov in seks zanje postane bolj, kot veselje, dolžnost. To pa se seveda odraža tudi na njihovi izvedbi. Če ste se v tem prepoznali, je skrajni čas, da si priznate: za svoje zadovoljstvo ste v prvi vrsti odgovorni sami.

Le ženska, ki sebe in svoje telo dobro pozna, lahko dragemu nakaže ali pove, kako jo pripeljati do vrhunca. Prvi korak do odličnega seksa je torej poznavanje sebe.

Kajti verjemite, če bo on od vas dobival prava navodila, bo vedel, kako vam pričarati maksimalen užitek, hkrati bodo vaša diskretna napodila prilila olje tudi na njegov ogenj strasti.

Vzljubite svoje telo

Da bi vajino spolno izkušnjo povzdignili na višjo raven, potrebujete zvrhano mero samozavesti. Torej se naučite sprejemati svoje telo takšno, kot je.

Morda v današnjem svetu, ko je lepota velikokrat prirejena, popolno telo pa lepotni ideal, ne bo lahko, a zapomnite si, da ste vi tisto dekle, s katerim je v postelji, ne manekenka z naslovnice. On vas torej sprejema takšno kot ste in sprejemati se morate tudi sami.

Kajti z nizko samozavestjo je le težko doseči notranje zadovoljstvo in se sprostiti do te mere, da bi se lahko med seksi igricami posvečali le užitkom.

Skratka, samozavest je vrlina odlične ljubimke, zato najdite načine za njeno okrepitev, imejte se radi, sprostite se ter tako stopite še korak bliže nazivu popolna ljubimka.

Ostanite pri stvari

Če si želite sebi in njemu pričarati odličen seks, se mu morate povsem predati. Tako s telesom, kot z mislimi. Temu v prid pozabite na vse skrbi, ki vas tarejo, težave, ki jih imate, naloge, ki vas čakajo in ne dopustite, da bi se te zasidrale v vašo podzavest ter vas ovirale pri intimnem doživetju.

Ostanite ujeti v trenutku. Odmislite ostali svet in se predajte užitku. Brez skrbi in stresa.

Naj bo počasi

Kadar si za spolno doživetje vzameta čas, lahko resnično prepoznata, kaj vajini telesi pričakujeta in česa si želita. Spoznavanje želja in potreb drug drugega je začetna točka intimne komunikacije, ki jo lahko nadgrajujeta in krepita.

Kadar si za seks resnično vzameta čas, komunicirata s pomočjo občutkov in čustev. Zato: raziskujta telesi drug drugega, se podrobneje spoznavajta in ugotavljajta, kje so dotiki najbolj dobrodošli in kje niso.

Drži, da zadeva zahteva čas, a z malo vaje in potrpežljivosti bosta nedvomno prišla do točke, ko bodo besede med vama povsem odveč.

Izmenično zadovoljujta drug drugega

Igrajta se igrico raziskovanja teles: 15 minut se vi sprehajajte po njegovem in odkrivajte najbolj vroče točke, nato naj vam on vrne. Na takšen način bosta ustvarila varno okolje, ki je ključ do odličnega seksa.

Spoznala bosta, da si lahko povsem zaupata in se prepustita rokam drug drugega. Prav to pa je še ena stopnička do odličnega seksa. In če boste igrico predlagali, boste v njegovih očeh idealna ljubimka. Boljša, od vseh nekdanjih ljubezni.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Pozor! To je za moške najnevarnejša seks poza ali pa 11 pogostih zmot, ki jih imamo ženske o moškem spolnem organu

Priporočamo tudi: Kaj dober seks spremeni v fantastičnega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)