6 nasvetov za izboljšanje posteljnih veščin

Ne glede na to, kako dobra ljubimka si, s pravimi nasveti je zadeve vedno mogoče izboljšati.

2.8.2018 ob 5:44

seksi_perilo_lisice_par_micna.jpg

Nad vajinim spolnim življenjem se prav nič ne pritožuješ. Sta usklajena, drug drugega dobro poznata, on obvlada, ti obvladaš. Skratka, vse je v najlepšem redu. A ker veš, da je dobro vedno lahko še boljše, poglej nekaj nasvetov, ki so jih zbrali na portalu Your Tango in ki bodo vajino spolno izkušnjo dvignili na višji nivo.

Omislita si igračke

Ne glede na razlog, ki te je napeljal k razmišljanju o tem, da bi malo popestrila spolno življenje, erotične igračke so vedno dobra ideja. Skupaj izberita takšne, ki bi jih rada preizkusila in jih vključita v vajino spolno rutino. Nedvomno tega ne bosta obžalovala. Kajti spolne igračke niso namenjene zgolj boljšemu seksu, so tudi zabavne. Konec koncev so igračke.

Govorita poredno

Poreden govor je najenostavnejši način za izboljšanje spolnega življenja. Zato spoznajta in uporabita nekaj sočnih besed. Verjela ali ne, prav z njimi je mogoče nadzorovati tvoje in njegove orgazme. Če seveda vesta, katere besede so tiste, ki imajo največjo moč. Kajti ne samo, da prebudijo najgloblje občutke, ob njih je prav tako lažje odmisliti vse, s čimer se sicer med seksom obremenjuješ. Čisto boš pozabila, da te jutri v službi čaka naporen dan.

Komuniciraj z njim

Povej mu, kaj ti je všeč in kaj ti ni. Zaupaj mu svoje spolne fantazije in ga spodbudi, da jih razkrije on. Povej, katera poza je tebi najljubša, kakšna stimulacija te pelje proti orgazmu, kaj bi rada vključila v vajino spolno življenje. Govorita o seksu tudi tedaj, ko nista v postelji. Brez zadrege. Kajti tako si bosta pokazala, da si res zaupata, se sprejemata ter premoreta globoko intimno povezavo.

Poglejta seksi video

Ne zato, ker te vzburja pogled na telo drugega moškega in ne zato, ker on obožuje bogato obdarjene plavolaske, temveč zato, ker tedaj, ko bosta gledala, kaj počne par na zaslonu, zagotovo ne bosta ostala hladna.

Poslušajta seksi posnetke (brez gledanja)

To je najboljši način za spoznavanje umazanega govora. Zavrtita si posnetek, ugasnita luči in poslušajta glasove, ki jasno izdajajo, kaj par, ki ga samo slišita, počne. Ker si bosta podobe v glavi ustvarjala sama, bodo še učinkovitejše, kot če bi jih gledala na zaslonu. Podoben učinek ima tudi branje erotične literature

Naj vaju opazujejo tujci

Zelo poredno, a če si upata in če vaju vznemirja misel, da bi vaju kdo skrivaj opazoval, uresničita fantazijo. Ni se vama treba seksu predati nekje, kjer bi za vaju lahko bilo nevarno (tudi zaradi kazni). V strasten objem si skočita ob hotelskem oknu, kjer bi vaju lahko kdo videl skozi steklo. Misel na to, da sta za nekoga zanimiva, a še vedno na varnem v zavetju sobe, bo še kako spodbudna.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)