Tako so znani Slovenci okrasili svoja božična drevesca (foto)

Praznično razpoloženje v veselem decembru je v polnem razmahu, mi pa smo pokukali v dnevne sobe znanih Slovencev in preverili, kako so svojo smrečico okrasili letos.

23.12.2018 ob 8:18

bozic_jelka_drevo_prazniki_iris_mulej.jpg

Prave, umetne, zelene, bele, abstraktne, kičaste in šik, novoletne jelke ali božična drevesca so vedno nekaj čarobnega. Ta dodatek, ki v dom prinese praznično vzdušje, pod katerega postavimo darilca in odštevamo do polnoči, je vedno nekaj posebnega. Kakšne imajo znani Slovenci in Slovenke?

Družina Đurić-Ribič

Igralski par Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro sta smrečico letos postavila v družbi hčera Ele in Zale, prikupno fotografijo družinske idile pa je Zala, ki gre po stopinjah staršev v pevsko-igralske vode, delila s sledilci.

Rebeka Dremelj 

Priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj nas je pred časom spustila v svojo čudovito hišo v Brežicah (preberite tukaj), tokrat pa je sledilcem pokazala še, kakšno smrečico imajo. Elegantno!

Alenka Košir

Alenka Košir, priljubljena osebna trenerka, ki smo jo nekoč povezovali z nekdanim smučarjem Juretom Koširjem, je svojo smrečico okrasila še posebej razkošno. Naj sije!

Sanja Grohar 

Naša nekdanja mis Sanja Grohar, ki je letos skočila v zakonski stan z izbrancem Matejem in bo kmalu postala tudi mamica, je svojo smrečico postavila že zgodaj. S sledilci na Instagramu je čudovito belo drevesce, ki sta ga postavila v njunem domu v Londonu, delila že začetek decembra, praznično vzdušje pa z bleščečimi objavami le še stopnjuje.

Iris Mulej 

Še ena nekdanja slovenska misica Iris Mulej bo tako kot Sanja Grohar v 2019 (spet) zibala. Njeni prazniki bodo ob veseli novici tako še posebej čarobni, s sledilci pa je že delila tudi njihovo smrečico, ki so jo postavili v svojem domu v Budvi. Iris je drevesce pomagala okrasiti tudi njena hčerkica Isabella.

Ines Erbus 

Pevka Ines Erbus, ki se je je prijel tudi naziv slovenska Severina, tokrat postavila malo drugačno drevesce.

Avtor: M. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Sanja Grohar iskreno o boleči težavi, s katero se sooča med nosečnostjo ALI Zibali bosta kar dve nekdanji mis slovenije, ki sta se odselili v tujino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)