Šest stvari, ki jih je pametno kupovati na septembrskih razprodajah

Če razmišljate o novi vzmetnici ali jeklenem konjičku, ne oklevajte.

1.9.2017 ob 7:45

razprodaja.jpg

September za starše ni finančno najbolj prijazen mesec. Začetek šole prinaša nemalo izdatkov, prav zato je pametno slediti razprodajam in z nakupovanjem na tistih, ki se vrstijo v prvem jesenskem mesecu, na dolgi rok vendarle prihraniti kakšen evro. Poglejte, kaj je smotrno kupovati na septembrskih razprodajah.

Več uporabnih namigov najdete na Facebooku.

Vzmetnice

Če so vaše že dotrajane in že dlje razmišljate o tem, da bi jih nadomestili z novimi, je september pravi mesec. Številne prodajalne s pohištvom namreč prav zdaj vzmetnice, nadvzmetnice, vzglavnike in rjuhe ponujajo po znižanih cenah. Izdatke ob nakupu teh septembra lahko znižate kar za polovico.

Televizijo

Običajno je november tisti, ko so cene tv sprejemnikov najnižje, a prve razprodaje teh se začenjajo že septembra, saj ponudniki v pričakovanju novih modelov iz leta, ki prihaja, začnejo prazniti stare zaloge. Izberite pravo dimenzijo in prečešite ponudbo. Nedvomno bo izbira še velika in nakup ugoden.

PREBERITE še // Sanjsko pohištvo iz starih palet

Avtomobil

Tudi prodajalci avtomobilov se počasi že pripravljajo na prihod novih modelov. Septembra boste nedvomno uspešnejši pri dogovarjanju za ceno in ugodne načine financiranja vašega novega jeklenega konjička.

Predzadnji Iphone

Nobena skrivnost ni, da pri Applu nove modele svojih napravic predstavijo septembra. Natančneje nekje na sredini meseca. Če boste počakali do tedaj in vam ni do tega, da bi se ponašali z najnovejšimi dosežki s področja tehnologije, boste za Iphone 7 odšteli manj od tistih, bolj neučakanih, ki ga že imajo.

PREBERITE še // Enostavno do lepše sobe

Gugalnice

Ko temperature padejo, se znižajo cene gugalnic in drugih zunanjih igral. Dobra novica: v jeseni je še veliko priložnosti za igro na prostem in če boste gugalnico kupili septembra, boste zanjo plačali do 30 odstotkov manj kot bi v poletnih mesecih.

Počitnice

Res je, poletja je konec in večina o božičnih ter novoletnih počitnicah še ne razmišlja. Prav to velja izkoristiti in po ugodni ceni rezervirati naslednje potovanje ali oddih. Več možnosti boste imeli tako glede izbire terminov, kot destinaciji in seveda cene.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)