Nekateri spletni nakupi ne stanejo nič

Spletno nakupovanje je hitro, preprosto in varno.

27.9.2016 ob 10:40

visa_naslovna_ob.jpg

Tokrat ne prihrani le vašega časa, ampak tudi denar. Za spletni nakup ste namreč lahko tudi nagrajeni: vsi navdušenci nad nakupovanjem ste vabljeni k sodelovanju v nagradni igri “Nekateri spletni nakupi ne stanejo nič” družbe Visa. Kako lahko sodelujete? Preprosto. Z nakupovanjem ali s pripravo pisma, v katerem navedete prednosti, ki jih po vašem mnenju prinašajo Visa kartice.

Promocijska kampanja “Nekateri spletni nakupi ne stanejo nič”, ki jo organizira Visa v sodelovanju z bankami članicami Abanka d.d., Banka Koper d.d., Nova KBM d.d., NLB d.d., SKB banka d.d. Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija d.d., bo potekala do 30. oktobra 2016. Upravičenim udeležencem bo omogočila priložnost osvojiti 'zmagovalno transakcijo' dneva – če bo posameznik plačal s katero koli kartico Visa (zgoraj navedenih bank) ali če bo organizatorju nagradne igre poslal pismo z opisom vseh prednosti, ki jih po mnenju udeleženca prinašajo kartice Visa. Nagradna igra bo izžrebanemu srečnežu direktno na kartico povrnila del vrednosti spletnega nakupa v vrednosti do 100 evrov. Skozi tedensko žrebanje – v katerem lahko upravičeni udeleženci sodelujejo vsak dan – bo Visa do konca kampanje skupno podelila 56 nagrad. Vse informacije in pogoji kampanje oz. nagradne igre so dostopni na spletni povezavi https://www.visaeurope.si.

Visa zagotavlja hitre, preproste in varne izkušnje spletnega nakupovanja, saj omogoča popoln nadzor nad spletnim nakupom. Prvi korak do tega je, da ste med brskanjem po vaših priljubljenih spletnih straneh pozorni na logotip Verified by Visa. Storitev Verified by Visa, ki jo zagotavlja Visa, pomeni, da lahko zaupate spletnemu trgovcu, saj mu je vaša varnost prioriteta.

visa_v.jpeg

Če pa ste na strani, ki še ne ponuja storitve Verified by Visa, opazili nekaj, kar preprosto morate imeti, za spletni nakup pa bi radi uporabili kartico Visa, potem vam svetujemo, da sledite tem preprostim varnostnim pravilom:

• Prepričajte se, da bodo vaše podrobnosti pred pošiljanjem preko interneta varno šifrirane – na spodnjem delu vašega brskalnika poiščite ikono za ključ ali ključavnico ali preverite naslov spletne strani.
• Uporabljajte najnovejšo različico vašega priljubljenega brskalnika in poskrbite, da je operacijski sistem na vašem računalniku ustrezno posodobljen.
• Nakupujte pri ponudnikih, ki jih poznate, ali pa najprej preverite njihov ugled in zanesljivost.
Hranite dokazila o vaših spletnih transakcijah, vključno s spletnimi naslovi prodajalcev, in vedno natisnite ali shranite elektronska potrdila o nakupu.
• Pred nakupom se pozanimajte o politiki dostave in vračanja, ki se nahaja na spletni strani prodajalca.
• Preberite si podatke o stroških dostave, valute, ki jih sprejemajo ter morebitnih davkih.
• Zapišite kontaktne telefonske številke ali elektronski naslov za morebitno kasnejše povpraševanje.

Ko je spletni voziček napolnjen in nakup opravljen, nastopi čas za prijetno čakanje. Tedaj ste lahko pomirjeni, vedoč, da če bo karkoli narobe s paketom, nakup pa ste plačali s Visa Kartico, dobite denar nazaj (v kolikor je to skladno s pogoji poslovanja vaše banke)!

Zdaj imate še en razlog več za spletno nakupovanje – priložnost, da zadenete 'zmagovalno transakcijo' dneva.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)