Domiselno: Triki za prostornejšo kopalnico

Presenečeni boste, kako preprosto je.

21.8.2016 ob 7:00

kopalnica_shutterstock.jpg

Veliko je stvari, brez katerih si ni mogoče zamisliti kopalnice. Od brisač, ličil, šamponov, losijonov in drugih negi, higieni in lepotičenju namenjenih predmetov. Prav zato je stiska s prostorom v njej stalnica, mi pa vam ponujamo domiselne ideje, s pomočjo katerih vas ta ne bo več pestila.

Nam že sledite na Facebooku?

Uporabite moč magnetov

Na notranjo stran omarice, v kateri shranjujete drobne pripomočke, z močnim lepilom pričvrstite magnetno letvico. Nanjo se bodo prijele škarjice, pincete, pilice, ščipalniki za nohte in podobni kovinski predmeti, ki jih boste tako vedno imeli pri roki in ne bodo ležali nekje na dnu tistega predala, v katerem je že tako preveč stvari.

kop purewow.jpg

Zvijajte

Brisače bodo v omaricah zavzele manj prostora, če jih ne boste zlagali, kot ste sicer navajeni, pač pa jih boste zvili v rolice in jih položili na police.

kop2.jpg

Dodajte dodatne police

Stene v kopalnici so velikokrat neizkoriščene in škoda bi jih bilo pustiti takšne. Namestite nanje dodatne police, v trenutku boste imeli veliko več prostora, ki ga boste lahko zapolnili z brisačami, toaletnim papirjem, pralnim praškom ter drugimi za kopalnico obveznimi pripomočki.

Dvignite ga

Zaradi ogledala, ki sega tik do umivalnika, ste prikrajšani za prostor, kamor bi lahko sicer lahko položili posodico z milom ter lončke z zobnimi ščetkami. Ogledalo namestite približno 20 centimetrov nad umivalnik, tik pod njega pa pritrdite dodatno poličko, ki vam bo nedvomno prišla prav. 

kop4.jpg

Izkoristite kotičke

Zakaj bi imeli šampone v omarah ali kar na robu banje oziroma kabine za prhanje? Omislite si lične trikotne poličke, ki jih lahko umestite v kot ob kadi ali kabini in nanje zložite vse, kar potrebujete vedno, ko se prhate oziroma kopate. Tako ne samo, da bodo šampon, balzam, pena za britje in losjon  vedno na dosegu roke, pospravljeni na poličke tudi ne bodo ustvarjali nereda. Na rob kadi, kjer jih sicer hranite, pa boste lahko ob naslednjem razvajanju s kopeljo položili svečke ali kozarec rujnega.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock, Purewow


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)