Tvoje lastnosti, ki so za fante privlačne kot magnet

Spoznaj, kaj krasi punce, ki se jim nihče ne more upreti.

19.11.2017 ob 6:05

magnet_ThinkstockPhotos-615595706.jpg

Vznesenost in strast sta pomembni in brez njiju si ni mogoče zamisliti ljubezenskega odnosa. A ko začetna zaljubljenost mine, počasi snamemo rožnata očala. Tedaj na plano pridejo malenkosti, ki jim zaljubljenci sprva ne namenjajo preveč pozornosti.

Tiste, ki so in one, ki niso tako prijetne. Katere pa so lastnosti, ki so za nasprotni spol še kako privlačne in bodo dragega prepričale, da si res prava zanj?

Sledečih devet nedvomno sodi v sam vrh lestvice.

Zvestoba sami sebi

Ljudje, ki ostajajo zvesti samim sebi, se ne primerjajo z drugimi, se ne podrejajo tujim normam ter merilom, temveč ne glede na vse sledijo svojim vrednotam, so po značaju močni, trdni ter zato za druge privlačni. Če si takšna tudi ti in se ne obračaš po vetru, bo nekdo, ki si te zasluži, to zagotovo znal ceniti.

Iskrenost

Vedno bodi iskrena do sebe in do dragega. Ne boj se povedati resnice. Biti v odnosu z nekom, ki je pošten ter iskren je preprosto, saj v njem ni skritih namer ter zamer. Zapomni pa si, da iskrenost ni isto, kot nesramnost. Morebitno nestrinjanje zato izrazi tako, da nekoga, ki ga imaš rada, ne boš užalila.

Zaupljivost

Če ti prijateljica pošlje sporočilo in ti v njem zavzeto  opisuje, da je tvojega fanta videla govoriti z drugo, ji preprosto odgovori: "On je družaben in se rad pogovarja. V čem je težava?" Če seveda res tako misliš in mu povsem zaupaš. Kajti zaupanje je temelj dobre zveze, nezaupanje in ljubosumje pa vsako spremenita v pravi pekel.

 

PREBERI še // Znaki, da je prav on lahko tvoja sorodna duša

Zainteresiranost

Ogenj in strast je treba vzdrževati. To je mogoče le, če si res z vsem srcem in dušo v zvezi ter znaš zadeve začiniti s provokativnim sporočilcem ali celo fotografijo. Drobni ter veliki znaki pozornosti so tisti, ki v zvezi vzdržujejo iskrice in če nekoga z njimi vedno znova razvajaš, mu bo nedvomno jasno, da si odnosu povsem predana.

Podpora

Vsak ima rad občutek, da ima ob sebi nekoga, ki ga podpira, razume ter mu stoji ob strani. Saj več, tudi ti ceniš, kadar se na nekoga lahko nasloniš ne glede na to, kakšna težava ali dilema te muči.

Smisel za humor

Z malo smeha in dobre volje je lažje premagati vse težave, hkrati je življenje ob nekom, ki premore dober smisel za humor, vselej na moč zabavno.

 

Potrpežljivost

Dejstvo je, da potrpežljivost pozitivno vpliva na vse vidike zveze. Včasih je res prava
umetnost čakati nekoga, ki zamuja, a potrpežljivost je mati modrosti in tudi pogoj za srečno ter izpopolnjeno razmerje.

Optimizem

Lepo je biti ob nekomu, ki premore pozitivno energijo in tudi v najtemnejših trenutkih najde svetlo plat. Vse težave ob sočloveku, katerega kozarec je vedno na pol poln, hitreje zvodenijo in so lažje premagljive.

Ljubeznivost in prijaznost

Še dve na moč privlačni lastnosti. In to ne le ljubeznivost in prijaznost do nekoga, ki ti veliko pomeni, temveč do vseh, s katerimi prihajaš v stik. Tisti, ki zmore odpuščati napake, spregledati spodrsljaje, vselej poiskati kompromis ter zna reči hvala, je zaželen v vsakem, zlasti pa v ljubezenskem odnosu.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)