Tri usodne lastnosti, ki očarajo vsakega

Sproščen nasmeh, samozavest in seksapil so tisti, ki ogrevajo srca.

4.9.2015 ob 12:30

shutterstock_259758263.jpg

Zunanji videz, ličila, oblačila. Vse to pritegne pozornost. A moški iščejo nekaj drugega. Nekaj več. Zlasti lastnosti, ki jih očarajo na prvo žogo. Tu so tri usodne, s pomočjo katerih lahko osvojite vsakega.


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite še:

Nasmeh. Ne gre za nesmiselno spogledovanje in gromek smeh ob njegovih šalah, ki jih še sam povsem ne razume, pač pa za iskren in srčen nasmeh, ki se odraža tudi v očeh. Ta je pravi afrodiziak za vsakega pripadnika močnejšega spola.

shutterstock_74885302.jpg

Seksapil. Tega ne zagotavlja ozka obleka, v kateri ne morete dihati, tudi ne čevlji z vrtoglavo peto, v katerih komaj hodite, pač pa energija, ki jo izžarevate in ki moške privlači kot magnet. Seksapilni ste lahko tudi v povsem običajni majici in kavbojkah, s spetimi lasmi in brez ličil. Če imate tisto nekaj, bo vsak moški zlahka vaš.

Samozavest. Naj začuti, da imate zvrhano mero samozavesti. Ženska, ki ceni sebe, je tista, za katero bi lahko rekli, da je fatalna. Seveda to ne pomeni, da zato zaničuje druge, pač pa da se zaveda svoje vrednosti in hodi pogumno, s povzdignjeno glavo ter lahkim korakom. To je ključ do uspeha na vseh področjih, tudi na ljubezenskem.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)