Trije v razmerju: nič ljubosumja, skupne terapije in največja težava (resnična izpoved)

Tako kot v vsakem, se tudi v razmerju, v katerega so sporazumno vpletene tri osebe, pojavljajo določene težave.

18.3.2022 ob 6:46 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Trije v razmerju: nič ljubosumja, skupne terapije in največja težava (resnična izpoved)

V pogovoru za ITV  je svojo izkušnjo z zvezo, v kateri sta dve ženski in en moški, zaupala 27-letna Charlotte Farmer iz Leicestera. Skupaj s partnerjema je orisala njihove začetke, sladkosti pa tudi težave, ki se pojavljajo v takšnem razmerju.

Kot je zaupala, je 37-letnega Jamieja Dawesa s pomočjo aplikacije za spletne zmenke spoznala leta 2019. Par sta bila leto dni, ko je na strani za spoznavanje njuno pozornost pritegnila 28-letna Lora Corse.

Od tedaj so vsi trije v razmerju, živijo v skupnem stanovanju in skupaj hodijo na terapije. Ne kot par, temveč kot trojka.

Jaime vztraja, da v njihovi zvezi ni nikakršnega ljubosumja: "Gre za to, da nekoga osrečuje dejstvo, da se imata osebi, ki ju ima rad, lepo. Kot bi šlo za tekmovanje: biti srečen zaradi njiju," je pojasnil.

Je pa Charlote priznala, da se, tako kot v vsaki zvezi, tudi v njihovi pojavljajo težave: "Največjo predstavlja razpored spanja, saj bi vsak želel spati v svoji sobi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Farmer (@sharklutt94)

Spomnila se je začetkov: "Ko sem spoznala Jamieja in ko sva šla na prvi zmenek, sva se oba strinjala, da gre le za neobvezno srečanje. Nisem iskala resne zveze in takoj sva prišla do zaključka, da nama monogamno razmerje ne bi odgovarjalo in da se bova, četudi se bova sestajala, srečevala še z drugimi. Vendar ni šlo po načrtih.

Sprva sem bila jezna sama nase, ker sem se začela zaljubljati vanj. Želela sem biti še sama in raziskovati svet, a sem se zaljubila in preselila sva se skupaj."

Nato je Lora pojasnila, kako je spoznala par:

"Z Jaimejem sva v začetku leta 2020 že imela nekaj spletnih zmenkov. Nato sem na isti strani našla še Charlotte in takoj sem začutila povezanost z njo.  Zelo lepo je bilo spoznati partnerko moje simpatije," je povedala. Charlotte pa je dodala: "Najprej sem hotela biti prijateljica z Loro. Lepo bi sem mi zdelo, če bi vsi skupaj bili prijatelji." Po začetem spoznavanju so se domenili za večerjo. Šlo je za sproščeno srečanje brez pritiska. Na koncu je Lora ostala pri njiju.

"Sedaj vsi živite skupaj. Vsi hodite na terapije, vsi se pogovarjate, komunikacija med vami je boljša, kot pri večini parov," je opazko podala novinarka, ki se je pogovarjala z njimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Farmer (@sharklutt94)

Jaime se je strinjal: "Odkrita komunikacija najpomembnejša. To in truditi se, da nihče nikogar ne obsoja, da se medsebojno osrečujemo in se povsem sprejemamo. Vse to je ključno za zvezo ne glede na to, koliko oseb je v njej in naša s tega vidika ni nič drugačna od razmerji, v katerih sta dva."

Povzeto po portalu Daily Mail

Preberite še: Pozor, to ni ljubezen to je patološko ljubosumje

Morda vas zanima tudi: Neprijetna vprašanja, ki si jih mora po desetih letih zveze zastaviti vsak par


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)