Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

Za upad erekcije so največkrat krivi trije dejavniki.

16.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

Imate novega fanta in vajino življenje je ena sam zabava. Vse je čudovito, dokler ne prideta do … postelje. Kajti v njej praviloma odpove, vam pa se skozi možgane podijo misli v smislu: kaj počnem narobe? Mu nisem všeč? Bi ga morala vprašati, kje grešim?

Seveda na določeni točki vse to izrazite in on zatrjuje, da ne počnete ničesar narobe. Pa vendar, zadeve ne stečejo tako, kot bi morale …

Torej se je treba problema lotiti pri koreninah. Kar pomeni, najprej določiti srž težave in ga nato odpraviti. Lažje bo šlo, če boste poznali ključne razloge za upad moške erekcije. Tri takšne izpostavlja Your Tango.

Nervoza in strah, da ne boste zadovoljni z njegovimi sposobnostmi

V bistvu ste mu všeč. Celo zelo všeč. To je lahko ena od ovir do njegove vzdržljivosti. Kajti strah ga je, da bi vas v postelji razočaral in vi bi se zato do njega ohladili.

Rad bi vam pričaral izjemno izkušnjo, prav takšen orgazem, rad bi vas popeljal v svet popolne naslade, s tem pa nase vrši veliko pritiska, zato se ne more se sprostiti, preobremenjen in nervozen pa ne dela ravno usluge svojemu ključnemu organu.

V tem primeru ni razloga za skrb: ko se bo sprostil, ko se bosta bolje spoznala in ko bo dojel, da z njim niste le zato, da bi okušali odlične orgazme, bo zlahka od začetka do konca odigral svojo vlogo.

Morda je posredi zdravje in z njim povezane težave

Če si je vaš dragi pred akcijo privoščil kakšen kozarček preveč, erekcija najbrž ne bo trajala. Pretiravanje z alkoholom lahko povzroči težave.

Poleg pijače na zadrževanje erekcije slabo vplivajo nezdrave prehranjevalne navade, zloraba drog ali pomanjkljiva skrb za zdravje nasploh.

Zdravstvene težave, kot so debelost, visok krvni tlak ali mentalne težave tudi negativno vplivajo na zmožnost zadrževanja erekcije. Vse to so torej mogoči razlogi, da zadeve ne stečejo in najbrž se jih on že zaveda, pošteno do vas pa bi bilo, da bi jih razkril tudi vam.

In še tretji razlog, ki ga boste najmanj veseli …

Morda mu vendarle niste tako zelo všeč

Saj ne, da mu niste všeč, a morda mu niste tako zelo, kot bi si želeli. On se tega zaveda, a ker je dober po srcu, vas ne želi užaliti ali prizadeti, zato resnične občutke skriva in jih prekriva.

Prav tako, ker je dober po srcu, vas ne more tudi zgolj izkoriščati za zabavo v postelji. Zdi se, da se v njem bijeta dve bitji: eno mu pravi: seksaj z njo, drugo kriči: prenehaj in odidi.

Žalostno, toda kaj lahko resnično …

Skratka, prenagljeni zaključki niso na mestu. Je pa na mestu pogovor. In odločitev na podlagi tega. Čeprav ne bo takšna, kot ste si jo sprva nadejali.

Preberite še: 4 znaki, da ste zaljubljeni v napačnega

Morda vas zanima tudi: Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)