Tri odlične ideje za nepozabno valentinovo

Dan zaljubljencev je pred vrati.

10.2.2018 ob 7:15

valentin_micna.jpg

Dan zaljubljencev je tik za vogalom. Zagotovo bi ga skupaj s svojim dragim rada primerno obeležila. Zavračaš namreč ideje, da je valentinovo precenjeno. Verjameš, da je treba izkoristiti vsako priložnost in proslaviti ljubezen. Bi pa letos nekaj drugačnega. Pozabi torej na čokoladne srčke in večerjo ter mu pripravi presenečenje, kakršnega ne bo pozabil. Poglej tri ideje, ki smo jih našli na portalu Your tango za, v njegovih in tvojih očeh, nepozabno valentinovo. 

Privošči mu pogled, ki ga nikoli ne bo pozabil

Pričakaj ga v primerni opravi. Odpri mu vrata zgolj v najbolj seksi spodnjem perilu, s kapljico zapeljivega parfuma in z rožnato pentljo okoli pasu. Pozabi na vse malenkosti, ki te na tvojem telesu neupravičeno motijo. Nihče ni popoln in prav tisto, kar v tebi zbuja skrb, on najbolj obožuje. Zanj si edinstvena in neponovljiva. Tako ali tako bo največ pozornosti namenil rožnati pentlji in tvojemu strastnemu poljubu.

Obljubi mu vroč večer

Na sedež v njegovem avtomobilu položi zapeljivo perilo, ki ga bo opazil zjutraj, ko se bo odpeljal v službo. Ne pozabi na lično vizitko z natančnimi napotki: "Prinesi to zvečer s seboj." Verjemi, cel dan te bo imel v mislih in zagotovo se bo iz pisarne izmuznil prej (če bo sploh prišel do nje).

Spalnico spremeni v njegovo domišljijsko sobo

Pričaraj ji drugačno podobo: posteljo odeni v rdeče barve, nanjo položi blazine v obliki srca, stene oblepi z detajli, ki izpovedujejo ljubezen in strast, svetila prekrij z rdečimi tkaninami, prižgi sveče in jih položi okoli postelje, zavrti seksi glasbo ter mu za sam uvod privošči masažo s toplim masažnim oljem. Počasi, naj se ti ne mudi, čeprav bo on nedvomno neučakan.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)