Kako se za valentinovo poigrati z njim

Znate pričarati erotični večer za svojega dragega?

13.2.2015 ob 9:16

shutterstock_216926191.jpg

Trenutno cel svet čuti vročico filma 50 odtenkov sive, ki je ravnokar prišel v naše kinematografe. A ni vam treba pogledati filma ali prebrati knjige, da bi znale za svojega dragega pričarati erotični večer. 

Prepustite se domišljiji in se otresite predsodkov. Lahko pa preizkusite katerega od predlogov, ki jih je z nami delila znamka Lisca.

Nagajiva spogledljivka. Malce mu ponagajajte. Po vročih poljubih mu zašepetajte, da lahko počneta še kaj bolj porednega, če mu bo uspelo z eno roko v največ treh poskusih odpeti vaš modrček – ki ga boste seveda še vedno skrivali pod majico. Toda, pazite – presenetite ga z modrčkom, ki se zapenja spredaj. Gotovo se bosta zabavala. Če mu ne bo uspelo v treh poskusih, ga lahko še vedno nagradite za vztrajnost.

Kabaret. Je vaš dragi priklenjen na računalnik ali televizijo, pa si ga želite malo zase? Oblecite prikupne hlačke, ki bodo poudarile vašo zadnjico, obujte čevlje z visoko peto, prsi pa si skrijte le z nalepkami za bradavičke. Potem ga popolnoma nedolžno pokličite, naj vam priskoči na pomoč.

Ljubezen gre skozi želodec. Ste spet na vrsti za kuhanje? Naj bo tokrat nekoliko bolj pikantno. Pod majhen predpasnik oblecite le perilo, v katerem se počutite najbolj samozavestno. Kuhanje bo gotovo zabavno, ko se vam bo pridružil, pa bo morala večerja še nekoliko počakati. 

Izzivalka. Bodite (pre)drzni. Privoščite si podporni ali prosojni modrček in prosojne čipkaste hlačke, ki povsem neposredno pokažejo, kakšen je vaš namen. Na postelji naj ga pričakajo še puhaste lisice in popolnoma ga boste šokirali. Kako boste odigrali vlogo do konca, je prepuščeno vaši domišljiji.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock, Lisca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)