Kakšno perilo obleči za valentinovo

S partnerjem ali brez, sobota je čas za rdečo barvo!

11.2.2015 ob 1:17

Liscafashion_STACY_20076_22062_bg.jpg

Valentinovo je odlična priložnost, da si vzameta čas zase in za razvajanje. Od tega, kakšni so vaši načrti, je seveda odvisna tudi oprava. Ker pa se bo valentinov večer precej verjetno zaključil z vročim objemom, je prav, da posebno pozornost namenite perilu. Njegova izbira bo zagotovo vplivala tudi na vaše razpoloženje. 

Če torej želite dan preživeti razigrani in sta oba bolj sproščena, se odločite za prikupno ali zabavno perilo s potiski ali porednimi napisi. Bodite izvirni in na perilo za oba natisnite osebno sporočilo – to lahko na primer storite v spletni trgovini Lisca.

Valentinovo najpogosteje povezujemo z rdečo in rožnato barvo. Z izbiro perila v rdeči ali roza barvi gotovo ne boste zgrešili, v njem pa se boste počutili še malce bolj strastno in "praznično". Če običajno ne nosite takšnih barv, bo vaše perilo še toliko bolj zanimivo tudi za vašega izbranca.

CheekbyLisca_bg.jpg

"Verjetno pa hoče biti ženska na dan zaljubljencev največkrat predvsem seksi. S čipkastim perilo zagotovo ne boste zgrešile. Če želite poudariti svoje obline in ga očarati že ob prvem pogledu, se odločite za push up modrček, morda pa se boste počutile še bolj drzno v prosojnem perilu, ki bo sicer poskrbelo za oporo, a hkrati razburkalo domišljijo," pravijo pri Lisci, kjer že vrsto let skrbijo za zapeljivo in udobno spodnje perilo.

Liscaselection_bg.jpg

Ne pozabite na hlačke – čeprav pogosto največ pozornosti namenjamo modrčku, bo izbira čipkastih, prosojnih ali minimalističnih hlačk preverjeno zagotovila vroč in strasten zaključek večera.

Avtorica: B. G.

Foto: Lisca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)