Namig zanj, kako izbrati valentinovo darilo

Čeprav nekatere ženske ne priznajo, si skoraj vsaka želi za valentinovo od svojega dragega prejeti kakšno malenkost.

10.2.2015 ob 9:06

shutterstock_94158340.jpg

Ker si drznemo upati, da bo na Mično kdaj pokukal tudi kakšen moški predstavnik, saj bomo imeli nasvete tudi zanje, ponujamo že prvi namig. Tokrat za valentinovo, ki se nezadržno bliža. 

Če ima vaša draga rada nakit, naj ta za valentinovo ne bo rdeč. Oblikovalka nakita, Katja Koselj, namreč pravi, da so veliko primernejše elegantne barve, kot so srebrna, zlata in črna. Sicer pa oblikovalka svetuje dve stvari:

Vedno podarite izdelek. "Sem mnenja, da je vedno boljša izbira podariti 'izdelek', kakor pa darilni bon! S tem pokažete, da ste si vzeli čas, razmislili, in prav za to osebo tudi nekaj izbrali. Idealno je seveda, da svojo izbranko tako dobro poznate, oziroma se pravočasno pozanimate, kakšen stil nakita sigurno nosi, da z nakupom ne kiksnete čisto mimo, in nakit za večno pristane na dnu omare."

Kakovost naj bo na prvem mestu. Tudi če obožuje kičast, instant nakit, ki je trenutno v trendu, bo neizmerno vesela klasičnega in kakovostnega kosa, ki ga bo lahko nosila še leta. To naj bo na prvem mestu pri izbiri.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)