Tri močne ljubezenske izjave, s katerimi mu boste pogreli srce

Čeprav rad sliši, da ga ljubite, obstajajo tri izjave, ob katerih mu srce še hitreje zaigra.

14.4.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tri močne ljubezenske izjave, s katerimi mu boste pogreli srce

Če je vajin odnos zdrav in postavljen na trdnih temeljih, mu je povsem jasno, da ga ljubite. Še bolj je v to prepričan, ko mu ljubezen tudi izpoveste. A so besede, ki jih sliši še raje, kot vsem dobro znane ljubim te. S katerimi boste malodane stopili njegovo srce, razkriva Your Tango.

Spoštujem te

Morda ni pomembnejše kvalitete v zvezi, kot je spoštovanje. Kadar to seveda ni prisotno le v besedah, temveč je več kot očitno tudi v odnosu.

Spoštovanje pomeni sprejemanje, razumevanje, upoštevanje, skratka pisano paleto občutkov, ki med dvema v razmerju tvorijo močno vez.

Kadar dragemu poveste, da ga spoštujete, ga navdate s ponosom in mu predočite dokaz, da njegov trud doma, na delu ali v širši skupnosti v vaših očeh nikoli ni spregledan.

 

Cenim te

Še ena izjava, ki je močno lepilo zveze in temelj samozavesti ter samopotrditve: cenim te. Kot osebo, kot dejanja, kot vse, kar je povezano s sočlovekom.

Moški, ki ima občutek, da ga partnerka ceni, zagotovo zna poskrbeti, da ta občutek ni lažen in bo tudi v prihodnosti temeljil na dejanjih, ki si zaslužijo takšno pohvalo.

Sprejemam te

Sprejemanje je v moških očeh še eni neprecenljivo dejanje in kadar je izraženo z besedami, spodbudi željo po tem, da bi te bile upravičene.

Pomeni odsotnost želje po spreminjanju in predrugačenju ter zato med drugim izraža brezpogojno sprejemanje vseh lastnosti, ki jih nekdo premore, prav to pa je v končni fazi smisel zveze in ljubezni, ki jo najbolj očitno in jasno povzemajo izjave cenim te, spoštujem te in sprejemam te.

Preberite še: To so jasni dokazi, da ste našli sorodno dušo

Morda vas zanima tudi: 7 preprostih nasvetov za bolj harmoničen partnerski odnos


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)