Kako seksati v vročini (ko je zunaj več kot 30 stopinj)

Poletje bo s poznavanjem poz, ki so kot nalašč za seks v vročini, zagotovo prijetnejše.

22.7.2022 ob 9:57 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kako seksati v vročini (ko je zunaj več kot 30 stopinj)

Poletje je res seksi letni čas, a tedaj, ko se temperature povzpnejo visoko nad trideset stopinj Celzija, misel na telesno ljubezen mine še tako zagrete junake. Če seveda ne priznajo primernih poz za seks v ekstremnih temperaturah. Nekaj predlogov za vse ima zato dnevnik.hr.

Lenobna levinja

Če sta trenutno na morju (ali imata ležalnik doma) tega izkoristita za malce drugačno poležavanje. Na njem namreč lahko izvedeta položaj lenobne levinje.

On se udobno namesti na ležalniku, naslonjalo lahko malo dvigne in se nasloni nanj. Ona se s trebuhom uleže na njegovo telo in se namesti med njegovi nogi.

Položaj je idealen za žensko, saj ona uravnava hitrost in kot penetracije, zaradi izrazite stimulacije klitorisa pa bo zadeva končana prej, kot bi postalo res pošteno vroče.

Panter

Še ena poza, ki je primerna za ležalnik. Podobna je klasičnemu položaju po pasje. Ležalnik je povsem izravnan, ona se nanj spusti in se nasloni na dlani ter kolena, on poklekne za njo in penetrira.

Položaj najbolj spodbudi moške, za boljši občutek pa je priporočljivo v brisačo zaviti led in ga položiti pod njen trebuh. Improvizirana klima bo zagotovila dodatno svežino.

Na hitro na žaru

Za ta položaj je obvezen bazen. Ona lebdi v njem in se z rokami drži za rob, on stoji za njo, jo drži za boke in zadeve opravi odzadaj.

Položaj ni idealen le, ker par obdaja sveža voda, temveč tudi, ker omogoča stimuliranje točke G in je odličen za hitri seks v vročih poletnih dneh.

Spolni terapevti Charlie Glickman pojasnjuje, da je poza nastala med druženjem ob žaru na dvorišču z bazenom, ko so se pri enem parov prebudile strasti in jih je potešil tedaj, ko so se drugi krepčali s hrano.

Še dva koristna nasveta za poletni seks

Ne pozabite na tekočino. Ne glede ena to, kje in kako se bosta predala strastem, hidratacija je obvezna spremljevalka poletnega seksa, saj se med njim iz telesa z znojenjem izločajo tudi elektroliti.

Ledeni čaji in alkoholne pijače sicer prinašajo trenutno olajšanje, a za tešenje žeje in hidratacijo je boljša običajna voda z nekaj kapljicami limoninega soka ali zrn soli.

V vodi uporabljate lubrikant. Ne glede na to, ali seksata v bazenu, morju ali reki, voda izpira naravno vlažnost nožnice, zato je lubrikant dobrodošla pomoč, ki prepreči trenje ter s tem poškodbe na nežni sluznici intimnih organov, tako zniža tveganje za razna vnetja in okužbe.

Preberite še: Te besede si želijo slišati vse ženske

Morda vas zanima tudi: 12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)