Me ljubi? Če med seksom počne to, je odgovor DA!

Resnična ljubezen se v njegovih dejanjih odraža tudi med seksom.

11.7.2022 ob 7:59 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Me ljubi? Če med seksom počne to, je odgovor DA!

Začetna faza intimnega odnosa je polna dilem in vprašanj. Te zlasti stopijo v ospredje, ko se spoznavanje z zmenkov in srečanj prestavi med rjuhe.

Le katera si tedaj ne zastavi vprašanja: "Me ima res rad ali je z menoj zgolj zaradi telesnih užitkov?" Če ste se pred omenjeno dilemo znašli tudi sami, ima Miss7 odgovor: če v postelji počne sledečih pet stvari, so njegovi občutki globlji od potrebe po zadovoljevanju telesne strasti.

Na različne načine vas želi osrečiti

Ali povedano drugače: pripeljati do orgazma. Zato nima nobenih težav z vključevanjem igračk v vajine seksi seanse, vas spodbuja pri masturbaciji, nikoli ne zanemarja ključnega organa za vaš užitek in vam pridno razvaja ščegetavček ter se še drugače trudi, da bi uživali prav v tolikšni meri, kot uživa sam.

Ter seveda obratno: če se mu vedno mudi in on konča, preden se vi sploh dobro zagrejete, ste zanj žal le začasna zabava.

Ne sili vas početi stvari, ob katerih vam je neprijetno

Kar pomeni dvoje: zaveda se, da njegov penis ni glavna zvezda zabave in je pozoren na vaše odzive telesa ter tudi besede, s katerimi mu poveste, da vam nekaj pač ni všeč.

Tudi če uvidevno kritizirate njegove tehnike, zato ni užaljen, temveč upošteva vašo kritiko, ideje in predloge. Vse to jasno priča o tem, da ste zanj med rjuhami povsem enakovredni in vredni njegovega spoštovanja.

Razume vaše negotovosti

Če pričakuje le kratko avanturo, mu je čisto vseeno, kaj vi menite o seksu sredi belega dne ali pri prižgani luči.

Res je, nikomur naj ne bi bilo treba skrivati ničesar, a če razume in upošteva negotovosti ter čustvene potrebe, jih spoštuje, hkrati pa trudi pokazati, da so vsi dvomi v telo in v vaše sposobnosti povsem odveč, mu veliko pomenite.

Izraža svoje želje

Odprtost ter odkritost glede pričakovanj in seksualnih želja bi morala biti obojestranska. Zato vam tudi on pripoveduje o tem, kaj mu je všeč in česa ne mara.

To vama zagotavlja priložnost oblikovati spolni repertoar, ki bo na kožo pisan obema in bo na dolgi rok izboljšal seksualno izkušnjo. Če bi pričakoval zgolj kratko zabavo, se s tem zagotovo ne bi obremenjeval.

Seks ni edini razlog za druženje z vami

Seveda spolnost igra pomembno vlogo v vajini zvezi. Sploh na samem začetku. A ne glede na fazo razmerja, nikoli se ne bi smelo vse vrteti le okoli seksa.

In če je pripravljen osnovati trajnejši odnos, potem z vami uživa tudi izven postelje. Če vse skupne trenutke preživljata v njej … žal ... o ljubezni bi v tem primeru res le težko govorili.

Preberite še: Te besede si želijo slišati vse ženske

Morda vas zanima tudi: Jasni znaki, da ima ljubico


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)