To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Od lulanja pod prho, do spuščanja vetrov med spanjem in skrivanja, da je tašča skušala v posteljo zvabiti svojega zeta. Imate tudi vi skrivnost, ki jo skrivate pred svojo boljšo polovico?

17.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: P. Pa.

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Skrivnosti v zakonu ali partnerskem odnosu niso najboljša stvar, a vseeno se kdaj zgodi, da kaj ostane skrito ali pa da enostavno nimamo srca, da bi polovici povedali, kaj, kar bi jih morda lahko prizadelo. Skrivnosti, ki se nanašajo na afere, težave s službo, zloraba substanc, laži ali prikrivanje finančnih težav, vas lahko stanejo zakona.

Obstajajo pa tudi takšen skrivnosti, ki pa jih morda niti ni tako slabo zadržati zase. Ena izmed teh je, kakšno je število oseb, s katerimi ste skočili v posteljo, kako odličen je bil bivši v postelji, ali pa da se vam zdi partnerjev najboljši prijatelj ali prijateljica, seksi.

No, konec koncev pa je tako, da sta partnerja tista, ki potegneta črto in se odločita, kaj bosta zadržala zase in kaj bosta delila. Pomembno je le, da za oba veljajo enaka pravila. Nekaj nenavadnih, smešnih in tudi srceparajočih so bralci delili na portalu boredpanda.

 • Nikoli nisem svoji ženi povedal, da je njena mama želela spati z mano. Ko sva na začetku zakona živela z njo, da bi prihranila denar, je ravno razpadel njen 28-letni zakon. Čustveno je bila povsem podrta in prava živčna razvalina. Bila je pijana in ko se je zavedala, kaj je naredila, jo je od groze skoraj pobralo. Obljubil sem ji, da ženi ne bom nikoli tega izdal. Tudi, ko sva se pred ločitvijo z ženo strašno prepirala, ji tega nisem mogel povedati. Nekatere stvari so pač preveč boleče in preveč krute, da bi z njimi namerno prizadel drugega.
 • Ko sva bila z možem na oddihu, sem na plaži našla zob morskega psa. Več ur se je sprehajal po plaži in iskal, da bi ga tudi sam našel, a ga ni. Tako se mi je zasmilil, da sem v trgovinici s spominki kupila zobe morskega psa in jih stresla po plaži, kjer sva se predajala sončnim žarkom. Vsakič, ko je enega našel je pokal od navdušenja in ponosa, da mu je uspelo. Nikolu mu nisem mogla povedati resnice.

 • Moja svakinja dela neverjetne kolačke, ženi pa ne upam povedati, da so njeni obupni. Nekoč na zabavi, ko sta spekli kolačke, sem jedel le kolačke, ki jih je spekla svakinja. Z mize z deserti sem jih jemal le takrat, ko so bili v bližini otroci, da ne bi posumili, da sem jaz tisti, ki je vse pojedel. Na skrivaj sem se basal z njimi in zdi se mi, kot da sem jo prevaral.

 • Sovražim družabno igro Dungeons and Dragons, a jo že pet let vsak mesec igram z njim. Na smrt me dolgočasi, a vseeno sem nekako uspela ustvariti iluzijo, da mi je všeč. Ker je to eden izmed redkih hobijev, v katerem res uživa, si želim, da bi imel nekoga, ki se igra z njim.  Po petih letih zakona se mi zdi, da bom to igro igrala z njim do konca življenja. Kljub temu, da me res dolgočasi, pa sem vesela, ko vidim, kako on uživa, zato niti ni tako grozno.

 • Ženi nisem nikoli povedal, da v spanju prdi kot divji medved.

 • Ko grem v trgovino, si privoščim čokolado in jo pojem, še preden pridem domov.

 • Vem, da je običajno tako, da so neveste na poročni dan prečudovite, a njena poročna obleka mi res ni bila všeč. Nikoli nisem imel srca, da bi ji to povedal.

 • Moj mož gre pogosto na potovanja in če ga nekaj časa ne slišim, se mi zdi, da je izginil, da je umrl in potem dobim panične napade. Srce mi začne hitro biti, začnem jokati in se zibati sem ter tja. Tega mu enostavno ne morem povedati, saj mu ne želim uničiti uživanja v potovanju in strasti do fotografiranja.

 • Ženi ne upam povedati, kako slab človek sem bil preden sem jo spoznal. Zlorabljal sem substance in veliko pil. To je bilo res neumno. Nikakor ji ne morem povedati in razkriti, kako nizko sem padel in kaj vse sem počel, da bi se vklopil v družbo, v kateri sem bil takrat.

 • Prvih osem mesecev zakona sva preživela v »lockwodnu« in resnično sva se navadila drug na drugega. Tudi zdaj večino časa delava oba od doma in res jo pogrešam, če je ni. Ko gre od doma sem zelo žalosten. Vem, da ni najbolj zdravo, da med tem ne morem nič početi in le mislim na njo. Ko se vrne, sem spet v redu.

 • Ženi ne morem povedati, da se počutim ujetega in da se sovražim. Včasih bi najraje izginil, zapustil ženo in svoje tri otroke, da bi se me končno znebili. Res se počutim, da sem jim v breme in da bi jim bilo bolje brez mene.

 • Žena me je zalotila, da sem lulal pod prho in me prosila, naj tega več ne počnem. Obljubil sem ji, da ne bom, a še vedno vsakič, ko skočim pod tuš zraven lulam.

 • Nekega dne sem pozabil ključe doma in ko sem se vrnil, je bila hiša zaklenjena. Medtem ko sem jo čakal, da se vrne domov, sem začutil veliko potrebo. Ker me je zelo tiščalo na stranišče in nisem več mogel zdržati, sem opravil za garažo, krivdo pa nato prevalil na živali iz gozda. Vem, ogabno. V zagovor lahko povem še to, da sem sam počistil.

 • Moja punca je nora na sladoled in ko ga kupim, eno škatlo v zmrzovalniku vedno skrijem pod ostale stvari, da ga kaj ostane še zame. Na žalost nima meje pri sladoledu in ga vedno takoj poje. Če ga skrijem, tako vsaj pridem do njega, sicer se lahko obrišem pod nosom.

 • Nekega večera, ko smo bili z ženino družino skupaj na počitnicah, sem se napil s tastom in ta mi je takrat povedal, da če bi lahko zavrtel čas nazaj, se ne bi nikoli več zapletel z ženino mamo in imel otrok z njo. To je bilo zame šokantno. Nekaj mesecev zatem me je pustila, a nisem imel srca, da bi ji povedal, kar mi je povedal njen oče.

Preberite še: Trije najpogostejši razlogi, zaradi katerih se končajo razmerja

Morda vas zanima tudi: Deli ženskega telesa, ki jih moški obožujejo, ženske pa sovražijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)