Izpovedi prostitutk: Deset res bizarnih zahtev njihovih strank

Ponudnice spolnih uslug so razkrilile najbizarnejše zahteve svojih strank.

30.7.2021 ob 5:05 | Foto: Tero Vesalainen/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Izpovedi prostitutk: Deset res bizarnih zahtev njihovih strank

Kakšne želje imajo moški, ko pridejo na obisk k prodajalki ljubezni? Anketa, ki jo je med ponudnicami tovrstnih uslug izvedla spletna stran Reddit, je izluščila nekaj na moč nenavadnih želja, tako pa so na omenjenem portalu nanizali deset najbolj norih zgodb.

Obisk pri zobozdravniku

"Imela sem stranko, ki me je posedla na stol in mi sezula čevlje. Nato je izvlekla set zobnih ogledal ter električno zobno ščetko. Z njimi mi je opravila stomatološki pregled nog. Vse skupaj je znalo trajati več kot eno uro: ogledoval si je moja stopala, mi poliral nohte, iskal nepravilnosti …. Hlač nikoli ni niti slekel."

Bralne urice

"Morala sem se sleči, se obrniti proti steni in mu brati iz knjige. Vedno ene in iste: Ulikses."

Prijetna bolečina

"Vsak teden mi je plačeval, da sem stala na njegovih testisih. Od pet do deset minut, večinoma v čevljih. Očitno je to oboževal."

Zlata prha

"Moja najbolj zanimiva stranka je sedela na stolu in masturbirala, medtem ko sem jaz lulala po njej."

 

Nenavadno bujenje

"Ena mojih strank me je prosila, naj s seboj k njej na obisk prenesem čim več osebnih predmetov: ščetko za lase, ročno uro, staro knjigo. Te sem morala pred njo uporabljati in jo, če zaspala, zbuditi tako, da sem glasno zaloputnila z vrati kopalnice."

Erotični desert

"Z njegovega penisa sem morala jesti čokoladni puding. Seveda sem ga. Le kdo ne mara čokoladnega pudinga!"

Otroška zabava

"Najbolj nenavadna izkušnja je bila, ko mi je moški plačal 350 evrov za nekaj deklet. Zavezale smo mu oči in ga nato opazovale, kako je skušal s palico zadeti obešeno pinjato ter ga, kadar mu ni uspelo, na njegovo zahtevo glasno zasmehovale."

Balzam za dušo

"Spomnim se nenavadnega moškega, ki je plačal ženski, da ga je naličila in oblekla v ženska oblačila. Nato je sedel v družbo drugih žensk. Tedaj je moral nekdo vstopiti v sobo in vzklikniti: poglej vse te lepe ženske. To je bilo vse, kar je pričakoval."

Kruta želja

"Moja stranka je bil moški, ki me je vsakič znova moledoval, naj ga kastriram. Seveda ga nikoli nisem, vzburjalo ga je njegovo prigovarjanje in moje zavračanje."

Pripoveduj mi o družini

"Ena mojih rednih strank je k meni vedno prihajala z družinskimi fotografijami. Plačala mi je zato, da sem sedela ob njej in poslušala o dogodivščinah, težavah, uspehih, dosežkih …  družinskih članov, ki mi jih je kazala na fotografijah."

Preberite še: Resnične izpovedi: Obiskovanje prostitutk in drugi s seksom povezani razlogi za ločitve

Morda vas zanima tudi: 3 prizori iz porno filmov, ki bi jih ženske rade zaigrale


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)