Muke obdarjenih: Kako lahko prevelik penis uniči zvezo (osebne izpovedi)

Očitno centimetri vendarle so pomembni in tudi kadar jih je preveč, lahko povzročajo velike težave.

9.9.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Muke obdarjenih: Kako lahko prevelik penis uniči zvezo (osebne izpovedi)

Znova smo pri dolžini penisa. Kot so pokazale raziskave, povprečna znaša od 12 do 16 centimetrov.

A ker se praviloma govori le o prekratkih in težavah z njimi, se je kolumnistka časopisa The Sun Georgette Culley odločila poklepetati z znatneje obdarjenimi junaki ter njihovimi partnerkami. Ti so povedali o tem, kakšno je življenje z nadpovprečno dolgim moškim spolnim organom.

Joe (22,8 centimetrov)

Joe O’Brien živi z dolgoletno partnerko Jasmine Jones v Wellingboroughu, Velika Britanija.

"Nikoli se nisem imel za drugačnega, a zavedam se, da glede na statistike moj penis od povprečja odstopa kar za devet centimetrov," je povedal Joe. "Zame osebno velikost je pomembna, saj je bila vedno vir moje samozavesti. Tako v telovadnici kot med seksom.

Prav moja obdarjenost je po mojem mnenju tudi razlog za zdravo spolno življenje in za veliko spolnih partnerk. A kljub vsemu temu menim, da ni velikost tista, ki odlikuje moškega. Vsak v spalnici pričakuje in potrebuje nekaj drugačena, komunikacija in pripravljenost poslušati je zato ključ do uspešne zveze in do dobrega seksa."

Kaj pa meni ona?

Jasmine meni, da je penis njenega parterja idealne velikosti in ji nikoli ji ni povzročal težav:

"Joe ima večjega od vseh, s katerimi sem bila pred njim. Zame je idealne velikosti, z njim lahko mirno eksperimentiram, veliko poudarka dava predigri. V življenju sem imela mnogo nepozabnih seksualnih izkušenj, a z nikomer nisem uživala tako, kot uživam sedaj."

 

Kris (20 centimetrov)

Kris Dixon s partnerko Sydnie Bradbury in njuno hčerko živi v West Draytonu v Veliki Britaniji. Pravi, da je bil zaradi velikosti svoje moškosti v preteklosti deležen več neprijetnih izkušenj:

"Nekatera dekleta o zavrnile seks z menoj. Razlog: prevelik penis. Eno sem med aktom tako poškodoval, da je končala v bolnišnici. Vse to mi je vzelo dobršen del poguma in seksualne samozavesti," je povedal Kris in dodal, da velik penis pod nobenim pogojem ni garancija za dober seks.

 "Zavidam moškim, ki imajo organ povprečne velikosti, a s pomočjo trenutne partnerke sem našel položaje, ki delujejo. Vsem nadpovprečno obarjenim priporočam predvsem, naj ne hitijo in naj se res posvetijo predigri."

Kaj je povedala ona?

"Na začetku je bil seks neprijeten, velikokrat tudi boleč. Morala sva uporabljati veliko lubrikanta, potem pa sva odkrila poze, v katerih je obema prijetno.

Zlasti jaz zgoraj, saj tako lahko nadzorujem kot in globino penetracije. Je pa res, da je njegova velikost slabše kot name, vplivala nanj, saj je imel zaradi preteklih slabih izkušenj nizko samozavest in se je med aktom sprva res težko sprostil."

Joe (24 centimetrov)

Joe Hutchins je v razmerju s Tally Hopkins in živita v britanskem Penrynaju.

"Že med odraščanjem sem imel pri nakupovanju hlač nemalo težav. Moj hobi je jahanje in tudi med njim sem bil zaradi velikost velikokrat deležen bolečin. S partnerkami sem bil vedno nežen, kljub temu se mi je zgodilo, da je katera od deklet zaradi bolečin med seksom z mano jokala. Tally pa je neverjetno razumevajoča in potrpežljiva."

Kaj je povedala ona?

"Preden sem spoznala Joeja, nisem nikoli seksala z nekom s tako velikim penisom. Ko sem ga prvič občutila, je bilo kar malo zastrašujoče. Skušala sva seksati, a je bilo preveč boleče in sva morala prenehati.

Večkrat sva še poskušala, a ni šlo. Obiskala sem zdravnika, ki mi je razložil, da je lahko velika ovira med seksom z nekom z velikim organom, zgolj mentalne narave," je pojsnila Tally in dejala, da se je po nasvetu zdravnika spoznala z jogo, ki je povečala fleksibilnost njenega telesa in podrla nekatere miselne ovire. Prav tako sta spoznala poze, med katerimi seks ni več zastrašujoč in ne boleč. Ter seveda odkrila uporabnost lubrikanta.

Albert (25,4 centimetrov)

Albert Pritchard  iz Romforda v Essexu meni, da mu velikost uničuje seksualno življenje in da je zaradi nje brez dekleta. Bivša je namreč končala razmerje z njim prav zaradi velikega penisa.

"Penis, daljši od 20 centimetrov lahko uniči razmerje. Rad imam seks, a ženske menijo, da je z menoj preveč boleč," je povedal Albert, za katerega je velikost velika težava.

"V zadnjem razmerju je bil moj organ pogosto jabolko spora, na koncu sva zaradi njega končala. Kajti prepričana je bila, da sem sam kriv, da je seks z mano boleč, zato se mu je začela izogibati. Tudi v prejšnjih zvezah sem se z dekleti pogosto prepiral zaradi bogate obdarjenosti.

Upošteval sem vse nasvete: od dolge predigre do uporabe lubrikanta, a vedno sem imel pred aktom občutek, da se partnerka počuti tako, kot bi se pripravljala na kirurški poseg.

Ko se v telovadnici preoblačimo ali prhamo, moški k meni pogledujejo z zavistjo, a če bi vedeli, kakšne težave povzroča velik penis, mi zagotovo ne bi ničesar zavidali."

Preberite še: Devet mitov, ki uničujejo dober seks

Morda vas zanima tudi: Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)