Najboljše poze za vsako velikost penisa

Pri izboru spolnega položaja je dobro upoštevati tudi dimenzijo moškega spolnega organa.

23.1.2021 ob 5:30 | Foto: Alessandro Biascioli/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljše poze za vsako velikost penisa

Čeprav številne raziskave dokazujejo, da velikost moškega spolnega organa ni ključna za zagotavljanje užitkov dame v postelji, nekaj nesporno drži: seksi doživetje bo boljše, če bo izbran položaj prilagojen centimetrom. Z vidika dolžine in tudi obsega.

Katera spolna poza je najprimernejša za tiste z bolj skromno in na drugi strani za one z bogatejšo obdarjenostjo, razkriva Daily Star.

Za nekoliko krajše

Brez skrbi, če penis ne dosega povprečja. Je pa v tem primeru dobro izbrati položaj, ki omogoča globoko penetracijo. In to je poza po pasje. Ona v njem občuti vsak milimeter svojega partnerja, dodaten bonus so njene proste roke, s katerimi si do spolnega viška lahko pomaga tudi sama.

Za bolj obdarjene

Zaradi globoke in intenzivne penetracije prej omenjena poza po pasje ni najboljša izbira, kadar je moški bogato obdarjen. Kajti v tem primeru je seks zanjo lahko boleč. Veliko boljši so položaji, v katerih glavno besedo prevzema ona, torej kavbojka ali obrnjena kavbojka, saj v njih ljubimka povsem nadzoruje globino, kot penetracije ter ritem, v katerem zadeve potekajo.

 

Za povprečne

Čeprav naj zanje ne bi bilo meja, je priporočljiv položaj, v katerem ona čepi nad ljubimcem, on pa ji pridrži zadnjico in med akcijo nekoliko pomaga.

Za debelejše

Nožnica je elastičen organ in se zlahka prilagaja dimenzijam njegovega orodja. Vendar je v primeru, da to po obsegu odstopa od povprečja, priporočljiva uporaba lubrikanta, ki omogoča lažjo penetracijo in varuje pred trenjem.

Idealna poza je misijonarska, v različici, ko ima ona noge močno razširjene, saj je v njej manj trenja in s tem manjša verjetnost, da bi na stenah nožnice prišlo do poškodb.

Za tanjše

Malce več trenja je v tem primeru dobrodošlega, zato so idealne poze, pri katerih ona nogi tišči skupaj. Misijonarska, v kateri on s svojimi nogami objema njene, žlička, seks na boku ali položaj, v katerem ona leži na trebuhu, nogi ima skupaj, on pa penetrira od zadaj, so nedvomno v prednosti.

Preberite še: Osem najboljših položajev za hitri seks

Morda vas zanima tudi: Pozor, to so za moške najnevarnejši spolni položaji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)