5 razvpitih, a v ženskih očeh povsem precenjenih seksi poz

Nekateri, sicer opevani spolni položaji, si po mnenju žensk ne zaslužijo svojega slovesa.

12.12.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

5 razvpitih, a v ženskih očeh povsem precenjenih seksi poz

Na spletnem portalu Reddit so opravili zanimivo poizvedbo, v katero so vključili svoje uporabnice. Povprašali so jih, kateri spolni položaji so v njihovih očeh precenjeni. Ker so neudobni, nevarni ali preprosto nepraktični. Glede na odgovore sodelujočih so izpostavili pet takšnih, ki neupravičeno slovijo kot dobri. Nekateri med njimi bodo koga morda presenetili.

Seks pod prho

Seks pod prho je skoraj obvezna sestavina erotičnih filmov. Ljubezenska scena, med katero se par v strasten objem ujame pod curki tople vode, je nedvomno ena najpogostejših in zato erotična fantazija mnogih.

A zadeve v praksi po mnenju pripadnic nežnejšega spola še zdaleč niso tako zelo seksi. Kajti pod prho zaradi spolzkih površin ni mogoče najti dobrega oprijema, človek se nima kam opreti, prisoten je strah, da se bo razbilo steklo kabine, voda in milnica tečeta v oči, vse to pa niso pogoji, ki bi obljubljali dober seks.

Seks v avtu

Zagotavljal naj bi strastno, poredno in erotično izkušnjo, pa vendar … vedno obstaja tveganje, da bodo par ujele radovedne oči, misel na to pa ni ravno spodbudna. Poleg tega je prostor med volanom ter spuščenim voznikovim sedežem dokaj skromen in tudi zadnji sedeži ne nudijo pravega udobja.

Večina vprašanih se je strinjala, da je seks v avtomobilu primeren le za najstnike, saj jim velikokrat zagotavlja edino možnost za potešitev strasti.

Seks na plaži (ne glede na položaj)

Še eno precenjeno seksi dejanje. Na prvi pogled zelo romantično, okoli para je lepa narava, valovi prijetno šumljajo, telesi boža nežen vetrič, nekoliko manj prijetno je dejstvo, da je, če se zgodi na peščeni plaži, pesek dobesedno povsod, na kamniti pa podlaga res ni najboljša.

 

Da o morebitnih radovednih pogledih ne izgubljamo besed.

Položaj 69

Ona razvaja njega, on njo. Idealno … Ženske se s tem ne strinjajo. Kajti kot so povedale, se ne morejo povsem prepustiti spolnemu užitku in ga istočasno v enaki meri vračati partnerju.

Hkrati gre, zlasti če je ona spodaj, za zelo neudoben položaj. Za večino zato ne upravičuje svojega slovesa.

Oralno s pogledom iz oči v oči

Kot zadnji precenjen položaj so vprašane navedle oralno zadovoljevanje njega z očesnim stikom. Razumljivo je sicer, da njen seksi pogled njega tedaj, ko ona razvaja njegovega korenjaka, še kako spodbudi, a z vidika žensk je to naporno, včasih domala neizvedljivo in povsem nepotrebno.

Konec koncev oralni seks tudi brez tega doseže svoj namen.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Osem najboljših položajev za hitri seks

Morda vas zanima tudi: Misijonarska, po pasje ali jahačica? Kaj o vas pove vaša najljubša spolna poza


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)