5 seks položajev, v katerih ženskam zlahka pride

Obstajajo spolni položaji, v katerih boš orgazem doživela hitreje.

20.6.2018 ob 3:59

par_postelja_seksi_fant_dekle_micna.jpg

Če te skrbi, da pri tebi doseganje orgazma predolgo traja, se takoj prenehaj obremenjevati in si za vse skupaj vedno vzemi toliko časa, kot ga potrebuješ. In si, tedaj, ko tega pač nimata dovolj na voljo, pomagaj s katero od poz, ki jih priporoča Cosmopolitan. V njih boš do cilja prišla hitreje. 

Nilski konjiček

Ne zanašaj se preveč zgolj na penetracijo. Saj vendar veš, da je stimulacija klitorisa tista, ki ti lahko zagotovi prave užitke. Poskrbi torej, da bo med spolnim aktom ta vselej prisotna in se z dragim ljubi v tej, hecno poimenovani pozi:

Ob leži na hrbtu, ti se nanj namestiš tako, kot v kavbojki, vendar se z zgodnjim delom svojega telesa pritisneš ob njegovega, se pomakneš nekoliko višje proti njegovemu obrazu in si zagotoviš, da je tvoj gumbek užitka vedno tesno v stiku z njegovim telesom, ter tako združiš penetracijo z intenzivno stimulacijo klitorisa.

Zen ljubica

Še ena poza, kjer tvoj ščegetavček nikakor ni zanemarjen, mu pa v njej pozornost posveča on. Torej: ti ležiš na hrbtu, on poklekne med tvoji pokrčeni nogi in nekoliko dvigne tvojo zadnjico tako, da tvoj hrbet ni povsem v stiku s podlago. Medtem, ko penetrira, z roko razvaja tisti del tvojega telesa, ki te zagotovo pripelje do cilja.

Leni panter

V tej pozi si znova na vrhu ti. On leži na hrbtu, ti se namestiš nanj tako, da sta tvoji nogi, enako kot njegovi, iztegnjeni. Naj ne penetrira takoj, temveč se vsaj nekaj časa samo s ščegetavčkom drgni ob njegovo telo. Med tem drug drugega poljubljata, si zrita v oči, šepetajta poredne besede in pripravita prave pogoje za hiter ter eksploziven orgazem.

Zabavna žlička

Žlička je nedvomno poza, ki je tebi pisana na kožo. Medtem, ko oba ležita na boku, svojo zgornjo nogo položi čez njegovo telo. Med penetracijo pozornost namenita klitorisu. Lahko te razvaja on ali se dražiš sama, on pa naj te poljublja po vratu, naj masira tvoje dojke in druge erogene cone, ki bodo pripomogle k hitrejšemu zaključku celotne akcije.

Seksi podlaga

Poza, ki nekoliko spominja na tisto iz točke dve. S to razliko, da tvoj hrbet tedaj, ko on kleči, počiva na njegovih nogah. Na stopala se ob podlago opiraš za njegovim hrbtom.

Ker bo on s svojima rokama pomagal tvojemu telesu pri vročih gibih, za svoj ščegetavček poskrbi sama. V tem položaju bo njegova stimulacija kot na dlani.

In ne pozabi na dihanje. Ne glede na to, kako blizu orgazma si, naj bo globoko. Kajti tako boš pripomogla, da bo v tvoje ključne organe prišlo dovolj kisika za izjemno (hitro) doživetje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)