Pet poz za skupno masturbacijo

Spremenile bodo tvoj in njegov odnos do solo zabave.

14.10.2019 ob 11:40 | Foto: GettyImages | Avtor: M. FL.

Skupna masturbacija je podcenjena. Kajti je varnejša od seksa, z njo ne moreš zanositi, poleg tega ti dobro veš, kako se pripeljati do vrhunca. Ta je zato kot na dlani.

Hkrati prinaša v spalnico svojevrstno popestritev: sta skupaj, se med doživljanjem seksi občutkov opazujeta ter tako uživata v svojem in veselju drug drugega. Da bo še bolj zanimiva, si poglej pet poz, ki jih zanjo priporoča ameriška izdaja Cosmopolitana in ki so kot nalašč za solo užitke v dvoje.

Dva za užitek

Če se pred svojim dragim še nikoli nisi samozadovoljevala, boš sprva morda nekoliko v zadregi, kar je nekaj povsem običajnega. To početje zahteva določeno stopnjo sproščenosti. Kajti ni povsem enostavno dopustiti nekomu, da te opazuje tedaj, ko okušaš naslado. Zato začnita s preprosto pozo, pri kateri stojita ali ležita drug ob drugem in se dotikata tako, kot vama najbolj odgovarja. Ker v tem položaju očesnega stika ni, boš lahko bolj sproščena, kar pomeni, da boš lažje prišla do končnega cilja. Prav tako, kot tudi on.

 

Iz oči v oči

Ko boš na temu področju nekoliko bolj domača in zadrega ne bo več predstavljala ovire, se na postelji ali na kavču usedita drug nasproti drugega, iztegnita in razprita noge ter se igrajta sama s seboj, ob tem pa si zrita v oči. Videla boš, da to ni prav nič strašnega, nasprotno. Pogled na to, kako se proti orgazmu pelje sam, te bo še bolj spodbudil. Saj veš, da malo dodatne spodbude vedno pride prav. 

Seks stoje

Kot že samo ime pove, v tej pozi stojita. Obrnjena sta drug proti drugemu, ti primeš njegovo roko in jo položiš na tvoje intimne dele, enako on stori s tvojo. Nato pa njegovo roko pomikaš tako, kot bi to sicer počela sama. Poredna poza, ki prinaša v vajine seksi igrice veliko spremembo.

Ljubezenski stol

Med njegovi iztegnjeni nogi se usedeš tako, da mu kažeš hrbet. Malo se nagni nazaj in rahlo nasloni na njegovo telo, nato pa vzemi zadeve v svoje roke. Enako stori on. Ker so njegova usta tik ob tvojem ušesu, ti lahko medtem, ko se igrata, zašepeta kaj porednega.

Pogumno dekle

Zajahaj ga kot pri kavbojki, le da si nekoliko niže in se naslanjaš na njegova stegna. Pod nogi si lahko položiš blazine. Nato pa, tako kot v prejšnjih pozah, vse opravita sama. Lahko tekmujeta, kdo zdrži dlje. Tekmovalnost bo še začinila celotno akcijo in zmagovalec naj izrazi seksi željo, ki mu jo mora poraženec izpolniti. Ali naj bo deležen kakšne drugačne nagrade.

PREBERITE še:  Najpogostejša vprašanja o ženskem samozadovoljevanju

Morda vas zanima tudi: 12 fetišev, ki moškim zmešajo glavo (razkrivajo jih fantje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)