To so neizpodbitni dokazi, da ste dobri v postelji

Morda se svojih kvalitet sploh ne zavedate.

30.8.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Res je, da se pričakovanja glede spolnosti od osebe do osebe razlikujejo. Kar je všeč enemu, ni nujno po volji tudi drugemu. A vendarle obstajajo lastnosti, ki so skupne vsem tistim, ki se lahko okitijo z nazivom dober ljubimec. Poglejte, katere so te in preverite, ali jih imate, ter, če se z njimi ne morete pohvaliti, to čim prej spremenite.

Ste kreativni

Seks v postelji je sladek in prijeten. A roko na srce, včasih malce predvidljiv in že kar dolgočasen. Če si torej zadeve upate vzeti v roke tudi izven spalnice in znate izkoristiti kavč, pralni stroj ali kuhinjski pult, ste nedvomno kreativni ter prav nič dolgočasni.

Ste pustolovski

Zato se ne držite vedno zgolj enega, dveh, morda treh položajev. Na zalogi jih imate pisan repertoar in veste, ob kateri priložnosti katerega uporabiti.

Odkrito govorite o seksu

Ne samo tedaj, ko si obetate akcijo ali po njej. Pač pa tudi ob kosilu ali večerji. Vedno ste pripravljeni na odkrit pogovor o spolnosti, o z njo povezanih dilemah, težavah, radostih, ugankah, načrtih ter še o čem.

Ne bojite se biti glasni

Prav vseeno vam je, če vas med tem, ko se imate lepo, sliši cela soseska. Če vam v postelji prija kričati, kričite. Veste, da imajo seksi vzdihljaji in kriki svojo moč, da obema prinašajo spodbudo in v resnici vam je tedaj, ko se predajata radostim, pomembno samo to, da uživata.

Vedno ste samozavestni

Tudi, kadar počnete stvari, ki jih niste ravno vešči, tega nikoli ne pokažete. Verjamete vase, hkrati pa veste, da bi vaša negotovost kaj lahko slabo vplivala na samo izvedbo ter na partnerjev odziv, zato nastopate samozavestno in prepričani, da se bo vse izšlo po najboljšem možnem scenariju. Kar se največkrat tudi zgodi, kakšno manjšo zadrego pa premagate s humorjem, ki ga imate vedno na zalogi.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)