Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv

S posebno tehniko lahko preprečite, da bi se igra med rjuhami prehitro končala.

28.9.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv

On vselej hitro doživi orgazem, vi bi radi še malo nadaljevali. Vam je znano? Verjetno, kajti takšen scenarij se dogaja tudi v najboljših zvezah. Vsaj občasno.

A če prehiter izliv postane pravilo, lahko ljubezensko življenje še kako trpi.

Obstaja več razlogov za prezgodnji izliv, med njimi so stres in tudi pritisk zaradi pričakovane "popolne" izvedbe. Včasih je zadeva pogojena z geni, vendar ne glede na to, kaj tiči v ozadju, obstaja tehnika, ki prezgodnjo ejakulacijo lahko prepreči. Ta se imenuje tehnika stiskanja.

Kako deluje?

Za njeno izvedbo je prvi pogoj odkrita komunikacija. Kar pomeni, da vas on tik pred orgazmom, najbolje z besedami, lahko pa tudi kako drugače, opozori, da se bliža njegov višek.

 

Tedaj vi uporabite omenjeno tehniko. In sicer s palcem in kazalcem nežno stisnete področje njegovega organa tik pod spodnjim robom glavice in zadržite 15 sekund.

Tako se bo orgazem umaknil, erekcija bo ostala in vidva bosta lahko še malo nadaljevala.

Pri tem načinu je najpomembnejši pravilni pritisk, kajti prešibko in prekratko stiskanje ne učinkuje, premočan pritisk pa lahko izzove bolečino. Morda vama zato prvič ne bo uspelo, a ne obupajta, kajti tako kot pravijo: vaja dela mojstra.

Je tehnika nevarna?

Če se obema zastavlja to vprašanje, je odgovor za oba tolažilen: pravilno stiskanje ne škoduje moškemu spolnemu organu. Res je sicer, da lahko nekoliko uplahne erekcija, a s pravilno stimulacijo je to mogoče hitro povrniti, nadaljevati in obema zagotoviti orgazem.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Edini dokaz, da je doživela orgazem

Morda vas zanima tudi: Raziskave so pokazale: vse to ženskam pomaga pri doseganju orgazma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)