Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

Seks pod prho prinaša prednosti ter slabosti in dobro je poznati obe plati medalje.

21.9.2021 ob 5:05 | Foto: Katarzyna Bialasiewicz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

Popestritev je v seksu vedno koristna in dobrodošla. Včasih je namreč dobro razbiti rutino in okusiti nekaj drugačnega. Morda imata prav zato v mislih seks pod prho.

A preden idejo udejanjita, poglejta, katere so njegove prednosti, katere slabosti in kaj morata vedeti za popolno izkušnjo.

Za portal Mind body and green vse prej našteto niza spolna terapevtka Shannon Chavez Quershi.

Ta najprej priporoča tako toplo vodo, da se prostoru ali kabini za prhanje ustvari bogata para. "S prho se lahko sprehodite po erogenih conah, kot so bradavice, zadnji del vratu, zapestja, klitoris, penis, ušesa …." pa priporoča njena kolegica, Casey Tanner.

Obe opozarjata na previdnost, saj lahko pride do nezgode in resnih posledic. "Predvsem zaradi spolzkih površin lahko pride do zdrsa, padca in posledično do resnih poškodb. Zato se pred tem zavarujta. Preprosto tako, da na dno kadi položita gumijasto podlogo, na kateri vama zagotovo ne bo zdrsnilo."

Še druge pasti

"Zapomnite si, da voda ni lubrikant. Ravno nasprotno. Spira naravno žensko vlažnost in seks je zato lahko neprijeten in boleč. Zato: uporabljajta lubrikant."

Če uporabljata kondom, bi ga morala namestiti preden telo pride v stik z vodo. V nasprotnem primeru bi zaradi vlažnosti lahko zdrsnil z uda. Če med akcijo uporabljata gele in šampone, pazita, da ne zaidejo na intimna področja.

 

Sicer pa je bolj priporočljivo najprej miljenje, nato druga oblika zabave. Ali najprej zabava, nato miljeje. Vsekakor naj dejanji ne potekata istočasno.

Najboljše poze

Položaj po pasje, balet (ko je on s hrbtom naslonjen na steno, ona stoji pred njim, gledata se iz oči v oči, ona pa eno nogo privzdignjeno pokrči v kolenu in jo nasloni na njegov bok), oralni seks, če imata pod prho stolček ali kaj podobnega, lahko tudi ples v naročju.

Veliko prednosti

Seks pod prho sicer prinaša mnoge pozitivne učinke. En od njih je zmanjševanje napetosti v telesu. Topla voda sprošča, premaguje stres in pripomore do izrazitejših občutkov.

Poleg tega je odličen za pare, ki imajo otroke in si le težko vzamejo čas zase. Hkrati v spolno življenje vnaša raznolikost in kreativnost.

In še za konec; vsekakor gre za najbolj čist način tešenja strasti in je odličen za seks med menstruacijo.

Preberite še: Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

Morda vas zanima tudi: Največji sovražniki dobrega seksa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)