Tega zaljubljen moški nikoli ne počne

Ker je včasih težko prepoznati prava čustva sočloveka je dobro vedeti, česa moški v odnosu do ženske, ki je zanj res posebna, nikoli ne počne.

19.7.2020 ob 5:30 | Foto: Drazen Zigic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tega zaljubljen moški nikoli ne počne

Kolikokrat ste si že zastavili vprašanja, kot so: Me res ljubi? Se z menoj le igra in sem zanj le zabava? Bi lahko bil tisti pravi, ali se iz mene norčuje?

Roko na srce, včasih ni lahko prepoznati, ali so njegovi nameni pošteni. Na srečo pa ostajajo dejanja, ki dokazujejo, da niso. Kajti res zaljubljen moški se jim izogiba za vsako ceno. Česa nikoli ne počne, razkriva Your Tango.

Ne ignorira vaših klicev in sporočil

Nekdo, ki do sočloveka goji pristna čustva, nikoli niti pomisli ne, da bi ignoriral klice ali sporočila druge strani. Ne glede na to, s kom je v družbi ali kaj počne. Kajti on želi ohranjati stalen stik z osebo, ki mu je ukradla srce, zato ima telefon vedno pri sebi in je pozoren na to, od kje nanj prihajajo sporočila.

Se zgodi, da kdaj res ne more dvigniti slušalke ali odpisati, a to stori takoj, ko lahko in pojasni, kaj je prišlo vmes. Vendar so to prej izjeme, kot pravilo. Stalni izgovori, zakaj ostaja nem pa žal dokazujejo le eno stvar: njegova čustva niso takšna, kot bi si želeli ali jih celo izpoveduje.

 

Ne potrebuje časa zase

Zaljubljen moški želi s svojo srčno izbranko preživeti vsak prosti trenutek in je zato, da bi teh bilo kar največ, pripravljen premikati gore. Če on nenadoma potrebuje čas zase, to pomeni, da ni povsem prepričan v čustva do vas ali celo že resno razmišlja o tem, da bi zvezo končal.

Zato: če bi rad čas zase, mu ga dajte. Veliko. Za vedno.

Ne kritizira svoje izbranke

Če on kritizira vaša oblačila, prijatelje, pričesko in vašo družino, prižgite vse rdeče alarme. Če se pritožuje nad vašo kuho in nad tem, kako urejate dom ali kako vozite avto, prav tako. V tem primeru imate le eno dobro možnost: beg.

Kajti za zaljubljenega moškega ste preprosto popolni. Kljub vaši nepopolnosti in nikoli ne bi sploh pomislil, da bi vas kritiziral. Tisti, ki kritizira ne ljubi, temveč želi nadzorovati. Pika.

Ne druži se z drugimi ženskami tedaj, ko bi lahko bil z vami

Nič ni narobe, če ima prijateljice. A če se pogosto dogaja, da čas, ki bi ga lahko preživel z vami namenja njim, nimata najboljših obetov.

Kot že rečeno, nekdo ki je zaljubljen, bi s svojo srčno izbranko rad preživel kar največ časa in dragocenih skupnih trenutkov ne bi namenjal nikomur drugemu, kaj šele ženskam, za katere sicer trdi, da so le prijateljice.

V svojem življenju vas ne postavlja na drugo mesto

On je čudovit, dobro se razumeta in se odlično ujemata na različnih področjih, a vedno nekaj ali nekoga postavlja pred vas: službo, mamo, prijatelje, hobije … ne glede na to, kaj zanj predstavlja prioriteto, če to niste vi, si morate žal priznati, da on ni moški vašega življenja in vi ne ženska njegovega.

Ter seveda obratno: če v svojih dejanjih in besedah dokazuje, da ste zanj številka ena, je nedvomno človek, ki bi ga bilo dobro zadržati.

Preberite še: Sedem izjav res zaljubljenega moškega

Morda vas zanima tudi: Prihodnost razmerja odkrivajo odgovori na teh 15 vprašanj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)