Osem, v moških očeh najbolj romantičnih dejanj

Veliko je načinov, s katerimi lahko svojemu dragemu izpoveste ljubezen, nekateri pa so v njegovih očeh prav posebej učinkoviti.

8.6.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Osem, v moških očeh najbolj romantičnih dejanj

Razlika med spoloma se kaže na domala vseh področjih življenja, tudi ko gre za izkazovanje romantičnih občutkov. Ženske si pač romantiko razlagajo drugače od moških. Kaj pa je v njihovih očeh prav posebej sladko in romantično? Takole njihova razkritja niza Your tango.

Vprašajte ga, o čem razmišlja in kako se počuti

Vprašanje, ki ne samo, da nakazuje, da vam je za njegove občutke ter počutje mar, temveč mu zagotavlja tudi možnost, da se poglobi vase in sooči z najbolj globokimi kotički duše, za kar vam bo zagotovo hvaležen, tudi če jih morda ne bo razkril.

Pozorno ga poslušajte

Običajno so ženske tiste, ki govorijo, moški pa poslušajo. Kadar se zadeve obrnejo, ga med pogledom v oči zgolj poslušate in mu izkazujete razumevanje. To v njegovih očeh šteje prav toliko, kot izpovedana ljubezen.

 

Povejte mu, kaj bi radi

"Vesela bi bila, če bi lahko ti …" če moški kaj sovražijo, je ugibanje, kaj bi njihove izvoljenke od njih rade. Jasno podane želje in pričakovanja pa razblinijo te dvome. Zato bo on nedvomno vesel, če boste prišli z besedo na dan. Ker vam bo lahko ustregel, boste veseli tudi vi. Torej dvojna zmaga.

Bodite hvaležni

Za tisto, kar stori. In mu to tudi pokažite. Občutek, da njegova izvoljenka opazi ter ceni njegov trud, je zanj neprecenljiv.

Povejte, kaj bi radi počeli skupaj z njim

Kajti tako boste pokazali, da bi z njim radi preživljali čas, nabirali nove izkušnje ter mu hkrati sporočili, da vseh odločitev in načrtovanj ne prelagate na njegova ramena.

Pokažite mu razumevanje

Potreba po razumevanju je osnovna človeška potreba. In z njim na povsem preprost, a več kot učinkovit način izražate ne le dejstvo, da ga razumete, temveč tudi, da ga podpirate in mu stojite ob strani.

Presenetite ga

Pozabite na stereotip, da so moški tisti, ki so zadolženi za takšna in drugačna presenečenja in mu pokažite, da znate tudi sami biti domiselni, spontani ter inovativni.

Nazdravite mu

Praznujte vajino zvezo. Kar tako, vsak dan. Nazdravite njemu in ljubezni. Kajti to si zasluži. In to si zasluži vajina zveza, ki je prav zato, ker sta v njej srečna ter izpopolnjena, lepa in cvetoča.

Preberite še: Povsem preproste geste, s katerimi dragemu izkažete ljubezen

Morda vas zanima tudi: 9 najbolj romantičnih evropskih mest


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)