Če na prvem zmenku slišite to, samo vstanite in se poslovite

Ne glede na to, kako všeč vam je fant, s katerim ste prvič na zmenku, ob nekaterih njegovih izjavah odidite in se ne vračajte.

4.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Če na prvem zmenku slišite to, samo vstanite in se poslovite

Prvi zmenek je lahko romantičen in zanimiv, lahko je vir velike zadrege, lahko obeta veliko ali prinaša zgolj razočaranje. Včasih je kljub temu, da ne poteka tako, kot ste pričakovali, pametno razmisliti o drugi priložnosti, spet drugič je ta povsem izvzeta.

Zlasti, če na prvem zmenku slišite izjave, ob katerih bi morali samo vstati, oditi in se nikoli več vračati. Še sprašujete, katere so jasen znak, da nadaljnja srečanja ne prinašajo nič dobrega? 

Ne želim si zveze

To je povsem sprejemljivo. Vsak ima pravico živeti po svojih pravilih ter merilih in v resnici mu lahko štejete v plus, da že na prvem zmenku odkrito pojasni svoja pričakovanja ter vas ne vleče za nos.

Seveda je nadaljnji razvoj dogodkov odvisen od vas: če tudi sami iščete le zabavo, zakaj pa ne? Če bi nekaj resnega, pa raje ne razmišljajte o drugem, tretjem, četrtem zmenku in ne čakajte, da si bo premislil. Kajti po vsej verjetnosti si ne bo, vi pa bi le izgubljali dragoceni čas.

Kaj ti je v seksu najbolj všeč?

Hm … Nihče ne trdi, da seksi teme za prvi zmenek niso primerne. Prav tako tudi ne, da je seks na prvem zmenku nesprejemljiv. Pa vendar je to za prvo srečanje malo preveč osebno in intimno vprašanje, ki nakazuje zgolj na to, da ga zanimate le s seksualne plati.

 

Znova: če s tem nimate težav, mu lahko to tudi pokažete, če pa vas takšno vprašanje preseneti in spravi v zadrego, nanj ne odgovarjajte. Ne na tem in ne na drugem zmenku, ki ga bi bilo pametno izpustiti.

Moja bivša me je povsem uničila

Ja, tudi vaše ljubezni se očitno niso srečno končale in tudi vi ste imeli kdaj zlomljeno srce. A to ne pomeni, da boste na prvem zmenku tarnali o tem, kako vas je bivši prizadel, zlomil, ponižal.

In ni vam treba tega poslušati. Kajti če že ob prvem srečanju na plano privleče neizmerno razočaranje, ki ga je doživel v preteklosti, je dejstvo, da bivše še ni povsem prebolel, vi pa zagotovo nočete biti njegovo dekle za tolažbo,

Na fotografijah si čisto drugačna

In kaj naj bi si ob tem mislili? Sem lepša, grša? Vsak je na fotografijah videti drugače kot v živo, torej to ne bi smelo biti presenečenje ne v pozitivnem, še manj pa v negativnem smislu.

Če kaj od tega samo zaznate, se raje posvetite nekomu, ki vas ne bo ocenjeval zgolj po videzu.

Povzeto po pisanju Miss7.

Preberite še: Deset absolutno prepovedanih tem, ko sta na prvem zmenku

Morda vas zanima tudi: Seks na prvem zmenku? Razlogi ZA in PROTI


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)