Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

Med erogenimi conami so tudi takšne, ki jih večina nenamerno spregleda.

15.9.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

Najbrž bi dokaj hitro našteli najbolj znane erogene cone: ušesa, vrat, dojke, spolovila … kaj pa tiste, manj opevane, a prav tako učinkovite? Nekaj zapostavljenih erogenih točk, ki zagotavljajo nepozabne orgazme, je za The Sun razkrila seksologinja Anabelle Knight.

Teme

Nihče mu ne pripisuje erotične konotacije, zato je teme eno najpogosteje spregledanih erogenih con. Na njem je namreč ogromno živčnih končičev, ki ob nežni stimulaciji, denimo v obliki masaže, prebudijo najbolj globoke in intenzivne občutke.

Zapestja

Le redko jim ljubimci med seksom posvečajo pozornost, kar je škoda, saj jih prekriva tanka, občutljiva koža, ki se izjemno odziva na erotične dražljaje. Nežno preko njih polzite z blazinicami prstov ali pihajte v zapestja. Nad učinkom bosta navdušena oba.

 

Kolena

Tudi zadnjo stran kolen prekriva tanka koža z veliko živčnimi končiči, ki ob nežni stimulaciji prebudijo vse strasti.

Prsti na nogah

Ne, pozornost tem ne prija le tistim, ki imajo fetiš na stopala, res pa je, da jih vsi drugi prepogosto ignorirajo. Na žalost, kajti so izjemno seksi del telesa in njihovo razvajanje zagotavlja odlično predigro. Zagotovo lahko vsak najde pravi način draženja, ki pripelje do popolnega vrelišča.

Trebuh

Od vseh naštetih je najbližje glavni erogeni coni in njegova stimulacija vsekakor prebuja strasti in pripomore do izjemnega seksa. Če nimate ideje, kako ga vključiti v dogajanje: idealen je za igranje s temperaturo.

Razvajajte ga najprej z nečim toplim in nato mrzlim ter uživajte v odzivih telesa tistega, ki je deležen tovrstne pozornosti.

Preberite še: 7 seksi vprašanj, na katere mora vsak poznati odgovor

Morda vas zanima tudi: Pet zelo občutljivih erotičnih točk na moškem telesu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)