Vrstni red umivanja telesa razkriva vaše seksualne sposobnosti

Očitno tudi vrstni red prhanja veliko pove o tem, kakšni ste v postelji.

11.9.2021 ob 5:05 | Foto: Anna Om/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Vrstni red umivanja telesa razkriva vaše seksualne sposobnosti

Verjeli ali ne, očitno to, kateremu delu telesa med prhanjem najprej namenite pozornost, veliko pove o tem, kakšni ste v postelji. Kaj torej o vas razkriva, če najprej namilite pazduhe, prsi, obraz …

Prsi

Osebe, ki najprej namilijo prsi, so praktične. Prav to je vaša najpomembnejša vrlina v življenju. Ne marate nepotrebnega govorjenja, ne marate nepotrebnih predmetov, prav tako niste najbolj potrpežljivi in radi takoj preidete k bistvu.

Med rjuhami se dobro znajdete, znate zadovoljti sočloveka, ni vas strah novosti, vaš najboljši partner pa je nekdo, ki si pod prho najprej umije lase.

Obraz

Denarju pripisujete veliko vlogo in za bogat zaslužek ste pripravljeni storiti domala vse. Integriteta in dostojanstvo za vas nista najbolj pomembni. Velikokrat izkoriščate druge in gledate le na svojo dobrobit. Povedano preprosto, ste materialist.

Drugi vas težko razumejo, a mnenje okolice vas pretirano niti ne zanima.

Ste sebični in prav takšni ste tudi v postelji. Najboljši partner za vas je tisti, ki si najprej umije genitalije ali tisti, ki sodi v skupino … ostali.

 

Pazduhe

Ste zanesljiva in marljiva oseba. Ljudje vas imajo radi, saj stojite z nogami trdno na tleh ter ste vedno pripravljeni pomagati drugim. Res je, da vas to včasih spravi v težave, a načeloma znate dobro presoditi, kdo je do vas iskren in kdo ni.

Kot ljubimec ste velikodušni in za vas je pomembno predvsem, da druga stran uživa z vami. Najboljši partner za vas je oseba, ki si najprej umije ramena.

Genitalije

Definitivno ste sramežljiv človek. Manjka vam malo samozavesti. Nimate prav veliko prijateljev, v očeh drugih ste pogosto dolgočasni in neprivlačni. Niste najbolj vztrajni in ob težavah prehitro vržete puško v koruzo.

Vse te lastnosti pa so zaslužne, da veljate za nadpovprečnega seksualnega partnerja. Svoja čustva delite z majhnim krogom ljudi, a so ta zelo iskrena in vaša notranja moč prav med rjuhami še kako pride do izraza. Vaš idealni partner je tisti, ki si najprej umije obraz ali lase.

Lase

Definitivno ste umetniški tip. Najsrečnejši ste, kadar se ukvarjate s svojimi hobiji, ki so povezani z ustvarjalnostjo, vedno se zanašate na svoj talent.

Prav zato vam včasih primanjkuje lastne iniciative in vztrajnosti, da bi dosegli zadane cilje. Denar za vas nima velikega pomena, najraje se družite z umetniki in intelektualci.

Za vas bi lahko rekli, da se najboljši v seksu, saj dobro veste, kaj pričakujete vi in kako ugoditi partnerju. Pripravljeni ste širiti seksualna obzorja, vaš najboljši ljubimec pa je nekdo, ki so najprej umije genitalije in prsi.

Ramena

Kar boste prebrali, vam ne bo všeč. Lahko bi rekli, da ste rojeni poraženec. Velikokrat se vaši začetki končajo neuspešno. Pri ljudeh niste najbolj priljubljeni in najraje čas preživljate sami. Moč in denar sta za vas zelo pomembna, a primanjkuje vam volje in sreče, da bi prišli do obojega.

Ste slab partner in težko najdete osebo, s katero bi skupaj preživeli življenje. Edina možnost je nekdo, ki si najprej umije pazduhe.

Ostalo

Ste zelo povprečni. Nobenega dvoma ni, da posedujete notranjo moč, le da drugi to težko opazijo. Morali bi se bolj odpreti in se prepustiti avanturam ter tako bolje izkoristiti svoj potencial. Sicer pa ste zelo simpatični in imate le malo neprijetnih lastnosti.

Tudi v seksu ste dokaj povprečni. Čeprav sanjarite o novih pozah, vam zmanjka poguma, da bi jih tudi okusili. Najboljši partner za vas je nekdo, ki si najprej umije obraz, priporoča Mystical Raven.

Preberite še: Masturbacija in razlike med spoloma: Jo bolje obvladajo ženske ali moški?

Morda vas zanima tudi: Kdo najpogosteje vara? Prvorojenci, lastniki nepremičnin ...


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)