Spoznanje pri porodu: Takoj sem vedel, da nisem oče (resnična izpoved)

Neljubo presenečenje se lahko zgodi tudi ob tako lepem trenutku, kot je rojstvo otroka.

26.12.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Spoznanje pri porodu: Takoj sem vedel, da nisem oče (resnična izpoved)

Da je življenje polno presenečenj dokazuje zgodba Marka, ki je na Redditu delil svojo izkušnjo o spoznanju, da mu soproga ni bila zvesta. S kruto resnico je bil seznanjen tedaj, ko se jima je rodil zadnji otrok. Ob pogledu nanj mu je bilo v hipu jasno, da on ni njegov oče. Takole opisuje celotno zgodbo:

"Tako kot pri vseh ostalih, sem bil prisoten tudi pri rojstvu četrtega otroka. A takoj, ko je prijokal na svet sem videl, da ni moj sin, saj je temnopolt. Bil sem povsem šokiran. Kajti hkrati sem se moral sprijazniti z dvema nič kaj lepima dejstvoma: da otrok, ki sem ga težko čakal, ni moj in da me je žena prevarala."

Do usodnega trenutka Mark ni pričakoval, da se bo zgodilo kaj takšnega, saj je bil prepričan, da imata s soprogo dober zakon.

"Z Anno sva si bila blizu. Nanjo sem vedno gledal kot na najboljšo prijateljico, delila sva si podobne vrednote, hobije in na sploh pogled na življenje. Tudi, ko je na začetku letošnjega leta nepričakovano zanosila nisem niti za sekundo pomislil, da se dogaja nekaj neobičajnega.

Dejstva, da bova dobila še enega otroka, sem se razveselil, čeprav je bila nosečnost presenečenje. Vedno sem si želel več otrok, ona pa je vztrajala, da so trije dovolj. Med spolnimi odnosi sva bila previdna in novica, da znova pričakuje, me je preprosto navdušila," je pojasnil Mark.

 

Zato je bil ob spoznanju, da ga je ona prevarala in da ni biološki oče novorojenčka prizadet, šokiran ter strt.

"Ona je v enem od klubov, kjer je pregloboko pogledala v kozarec, spoznala moškega in se z njim spustila v nezaščiten spolni odnos. Izmenjala sta si celo telefonski številki, da bi se lahko še srečala. Vendar je, ko mu je Anna povedala, da je noseča, blokiral njeno številko in prekinil vse stike.

Skušala me je prepričati, da ji ni pomenil ničesar, da je storila napako in da naj skupaj vzgajava najmlajšega sina. Vendar nisem mogel ostati z njo," je priznal užaljeni soprog.

Na njegovo stran so stopili tudi Annini starši, ki so po Markovem mnenju rasisti in mu ponudili, da mu plačajo odvetnika, s pomočjo katerega bi dobil skrbništvo nad tremi hčerkami. Prav tako so mu povedali, da bodo denar, ki so ga nameravali podariti Anni, raje poklonili njunim deklicam.

"Njena mama in oče sta celo predlagala, da bi fantka dali v posvojitev, kar je Anna gladko zavrnila. Grozila sta ji, da se ji bosta, če ne bo upoštevala njune želje, odrekla in na koncu sta to tudi storila," je žalostno zgodbo zaključil Mark, ki se še vedno sprašuje, ali sprejeti finančno ponudbo staršev bivše soproge, saj bi denar lahko hčerkam nekoč koristil.

Pa vendar se mu, glede na njuno razmišljanje, vse skupaj zdi malo sporno.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: Trenutek, ko sem vedela, da je konec: Med porodom mi je rekel, naj bom tišja (osebne izpovedi)

Morda vas zanima tudi: Prekleta ljubica! (Piše: Mateja)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)