»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

Resnična zgodba priča o tem, da seks za eno noč ni vedno najboljša ideja.

27.9.2022 ob 7:54 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

Nič ni narobe, če je nekdo naklonjen seksu za eno noč. A treba je vedeti, da pričakovanja niso vedno v skladu z resničnim razvojem dogodkov.

O tem priča tudi izpoved Skylar Jones, ki je opisala svojo avanturo, zaradi tega, kar se je zgodilo, pa ji seks za eno noč sploh ne pride več na misel.

Takšna je njena zgodba:

"Bil je lep, vroč poletni popoldan in s prijateljicami smo se odločile, da je čas za malo zabave na mojem dvorišču, kjer bi si privoščile nekaj pijač, se sončile, poslušale glasbo in plesale.

Ko se je dan prevesil v večer smo prišle na idejo, da bi se odpravile v center mesta.

Po nekaj pijačah in preživljanju časa na soncu smo bile že malo opite, zato smo se na pohod po mestu odpravile z avtobusom. Seveda smo si privoščile še nekaj pijač in na koncu pristale v klubu.

Medlo se spominjam, kaj se je tam dogajalo, spomnim pa se, da sem se s prijateljicami zabavala in se po drugi strani čudila, našim idejam in realizaciji teh.

Kajti to, kar smo počele, nam ni bilo nič podobno in če sem prav odkrita, nismo pričakovale, da bo kakšen klub v torek sploh odprt.

Klepetale smo z neznanci, plesale in spoznala sem ga. Bila sem pijana, on prijeten, s prijateljicami smo novo družbo povabile k točilni mizi na še nekaj pijač."

Razvoj dogodkov

"Ne vem, koliko kozarčkov tekile sem popila. In ne vem, kako sem lahko hodila in se pogovarjala. Očitno je bilo, da sem bila močno opita in se je pogovor spontano odvijal v smer, da sem privolila, da grem s tem tipom domov. Danes se niti ne spomnim, kako mu je bil ime … sramotno.

Res predrzno z moje strani, a ravno sem končala zvezo, zunaj sem bila s prijateljicami, torej čas ne bi mogel biti boljši, kajne?

Prijateljicam sem povedala, da odhajam z njim. Sprva so bile malo zaskrbljene, a imela sem telefon in rekla sem jim, da jih bom kmalu poklicala ali jim poslala sporočilo, če bom imela slab občutek.

Skočila sem z njim v avto in odpeljala sva se. Res nisem razmišljala. Pripeljala sva se, najprej mislila, da do njegove hiše, a v bistvu je bila hiša njegovih staršev.

Zelo neprijetno. Rekel mi je, da naj bom čim bolj tiho, kajti njegova starša sta že spala. Naj povem, bil je star 28 let in sem bila res prepričana, da živi sam."

Najprej britje ...

"Ne glede na vse sva odšla v njegovo sobo in prosila sem, če grem lahko v kopalnico. Spomnim se, da sem pomislila: o groza, že dolgo si nisem obrila nog.

Mesec ali dva pred tem se je končalo moje razmerje in pozabila sem, kako je biti vedno pripravljen.  V pijanosti sem prišla na idejo, da je najbolje skočiti pod prho in opraviti z dlakami na nogah, pod pazduhami, povsod …

Vse skupaj je trajalo dolgo in začel je trkati na vrata kopalnice ter spraševati,  kaj počnem. Tako pijana sem bila, da sploh nisem razmišljala o tem, da se brijem v tuji kopalnici in sem mu po pravici odgovorila na vprašanje.

Kljub vsemu si me je še vedno želel. Čudak, očitno.

Prišla sem iz kopalnice in odšla v njegovo spalnico. Na tej točki sem bila že močno utrujena. Od pijače, britja in vsega ter vesela sem bila, da vidim posteljo. A takoj, ko sem se ulegla, se je privil k mojemu hrbtu.

Seveda sem začutila nekaj trdega, poljubljal me je po vratu, ena stvar je vodila v drugo, a spomnim se, da se je vse končalo hitro, kajti uspelo mi je ostati budna.

Nič posebnega ni bilo. Ničesar, s čimer bi se kdo hvalil. Preprosto seks za eno noč."

Razočarana

"Ko sem se naslednje jutro zbudila sem na stenah videla plakate na pol golih žensk in super junakov. Za trenutek sem pomislila, kje sploh sem. Kaj sem počela v domu popolnega tujca? Okoli mene je bilo polno umazanih oblačil in druge krame. Vstala sem, šla v kopalnico in ko sem se vrnila, je bil buden tudi on.

Priznam, v življenju sem naredila nekaj napak, ampak ta je bila daleč največja in gledala me je iz postelje. Saj ne, da je bil grd, a ob pogledu nanj sem se zgrozila, kako nizko sem spustila merila.

Komaj sem čakala, da se poberem od tam. Res je bil prijazen, a ni šlo za to. Še danes ne morem verjeti, kako se mi je lahko zdelo, da je bila dobra ideja oditi z njim.

Peljal me je domov in to je bila najdaljša vožnja v mojem življenju. Bila sva čisto tiho, zdelo se mi je, da se voziva pet ur. To je bilo do sedaj moje najbolj neprijetno srečanje.

Ko sem končno prišla do doma, sem skočila iz avta in se nisem več ozrla nazaj. Ne vem, kako mu je ime, na vse skupaj gledam le še kot na šolo v smislu, česa ne početi in kaj za vraga sem mislila."

Prevzemanje krivde in odgovornosti

"Ne morem kriviti prijateljic, saj so bile najbrž prav tako pijane, kot sem bila sama. A moram priznati, da sem imela veliko srečo. Človeka sploh nisem poznala, a sem kar šla z njim domov. Ne da bi komu povedala, kam grem.

Lahko bi se končalo res grdo in še danes sem razočarana nad seboj, sem pa hvaležna za lekcijo, ki sem se je naučila.

Ne glede na vse, nikoli več ne bom ponovila kaj takšnega."

Preberite še: Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Morda vas zanima tudi: »Zapustila sem moža, sanjsko hišo in kariero. Dojela sem, da sem lezbijka« (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)