Zakonski par, katerega orgazmi trajajo tudi do 18 ur

Zakonca trdita, da nista prav nič posebnega.

14.8.2017 ob 5:15

posledice.jpg

Nedavna študija je pokazala, da ima vsaka tretja pripadnica nežnejšega spola težave z doseganjem vrhunca med intimnim odnosom. A s tem si zakonski par iz Teksasa ne beli glave. Melanie in Scott McClure sta v zakonu osem let in kot sta povedala za britanski The Sun, sta tako močno povezana, da lahko orgazem doživita že zgolj s tem, da sta v istem prostoru ter se sploh ne dotikata. Temu dodajata, da lahko to na lastni koži občuti čisto vsak.

Z namenom, da bi svojo izkušnjo približala čim več parom, vodita delavnice pod imenom Ecstatic hearts, v katerih poučujeta tantro, prakso, zasnovano na jogi, ki spolno energijo izkorišča za doseganje višje stopnje zavesti.

Par poudarja, da so prednosti tantre povečana intimnost, večja energija in neverjetni orgazmi, saj lahko ljudje, ki uspejo osvojiti njene osnove, dosežejo ekstazo, ki vključuje njihovo telo, um in dušo.

Več zanimivosti vas čaka na Facebooku 

Scott, 47 let: "Skozi prakticiranje tantre z Melanie lahko dosegava več ravni spolnega viška, do katerega naju vodijo dihanje, objemi in dotiki. Tudi zvoki, okusi in popolno zavedanje okolja naju pripeljejo do spolne ekstaze, ki lahko traja kar 18 ur. Z mojo soprogo sva orgazmov deležna celo s prijatelji, s katerimi nikoli nisva imela spolnih odnosov, vendar skupaj z njimi prakticirava tantro. Prečudovit je občutek, ki nekoga prevzame, ko je sposoben živeti v orgazmičnih stanjih, kakršnih sva deležna midva."

Melanie, 33 let dodaja, da vsak mesec okuša vrhunce, ki lahko trajajo od osem do devet ur ali celo dlje. Prvi pogoj zanje pa je bil izpolnjen, ko sta si s Scottom povsem odprla srci:  "Verjameva, da je to najbližja točka višjemu bitju, torej ravni orgazma, na kateri je oseba najsrečnejša, najbolj svobodna in najbolj odprta. Scott in jaz sva bila prepričana, da sva izjemna, nekakšna orgazmična mutanta, a tudi najine tečajnike sva uspela naučiti, kako do več urne ekstaze, torej v resnici nisva nič posebnega."

Scott je tantro začel prakticirati zaradi težav s prezgodnjim izlivom in z namenom, da bi postal boljši ljubimec. Od tedaj, ko je pred devetimi leti spoznal Melanie, pa je njegovo spolno življenje povsem drugačno. V pozitivnem smislu, kot zatrjuje sam.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)