Kako ga pripraviti do tega, da bodo vaši orgazmi še boljši

Poskrbite, da boste še bolj uživali v seksu.

25.1.2016 ob 12:30

shutterstock_73914691.jpg

Moški so v postelji pogosto malce v dilemi in se sprašujejo, ali res tako izjemno razvajajo svojo drago ali ni ta morda le dobra igralka. Torej ne bo odveč, če  tudi same včasih prevzamete pobudo, dragemu malce olajšate delo in tako poskrbite, da boste dobili natančno tisto, kar si želite. Zato si poglejte pet korakov do nepozabnega orgazma.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Bodite jasni in glasni. Torej z besedo na dan in mu pojasnite, česa si želite in česa ne marate. Tako bosta na boljšem oba.

Taktizirajte. Namesto, da ste sramežljivi in zadržani, raje v vajine igrice umestite malce umazanih besed. Komaj bo čakal na vaš naslednji vroči šepet.

Dihajte, vzdihujte, stokajte. Ni boljšega načina, s katerim mu lahko sporočite, da vam je tisto, kar počne, všeč.

Opogumite ga po seksu. Pošljite mu sporočilo, da je bilo fenomenalno in da želite vse skupaj čim prej ponoviti. Nedvomno se bo naslednjič znova dodobra potrudil.

Seks ponesite v drugačne dimenzije. Zato o njem govorite tudi, kadar nista v spalnici. Tisto, kar se vam je prav posebej usedlo v spomin, omenite, ko se vozita, sprehajata, kuhata, jesta ali ko gledata film … tako boste razkrili marsikatero skrivnost, rešili dilemo in nedvomno začinili strasti.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)