Zakaj se je fino delati malce nedostopno

In kako lahko ledena kraljica reši vajino razmerje.

15.7.2016 ob 12:10

hladna.jpg

Všeč vam je, a vendar še sami niste povsem prepričani, če si želite razmerja. Veste, da vas on na skrivaj pogleduje in išče priložnosti, da bi vas bolje spoznal. Zato si medtem, ko se odločate, kako naprej, nočete zapreti vseh vrat. Torej igrajte ledeno kraljico. Tako ne boste brezglavo skočili v njegov objem, pač pa ga ravno prav spodbujali, da ne bo prehitro odnehal. In kdo ve, morda se bi prav iz tega razvila nova ljubezen.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku

Več študij je potrdilo, da moški in ženske igrajo vloge težko dosegljivih iz dveh razlogov.

- Da vzbudijo več pozornosti in ustvari občutek večje želje.
- Da testirajo partnerjevo stopnjo interesa in želje po zvezi.

Ravno pravšnja mera nedosegljivosti zdrži v večini odnosov, razen če ste zainteresirani le za kratko romanco in flirt. Takrat morajo biti vse karte odprte. Če pa si fanta želite obdržati zase, bo nekaj skrivnosti dobro zate in zanj.

In kdaj uporabiti taktike, ki jih spodaj navajamo? Ko že same občutite, da ste mu ves čas na voljo, da se že cel teden niste videle s prijateljicami, da vam vaš partner za nobeno stvar ni hvaležen in ko si želite, da s partnerjem nista le prijatelja.

Takrat se prelevite v ledeno kraljico. Kako?

Uživajte samske dneve

Cenite dneve, ki jih lahko preživljate po svoje. S tem, ko se boste naučili uživati samsko življenje, boste nehote postali bolj nedosegljivi, saj boste vedno dodobra premislili, ali je nekdo, ki vas bolj ali manj očitno osvaja, vreden tega, da se odpoveste vsemu, kar trenutno imate.

Zabavajte se s prijatelji, spoznavajte nove ljudi, počnite zabavne stvari, se smejte in šalite ter tako sporočajte okolici in njemu, da vam, četudi ste samski, prav nič ne manjka.

Ne bodite vedno dosegljivi

Včasih namenoma preslišite telefon in spreglejte kratko sporočilo. Preden klic vrnete, počakajte, da se vam bo res ljubilo pogovarjati. Zapomnte si, čas je vaš zaveznik.

Ne hitite v novo zvezo

Po nekaj zmenkih sta že skoraj, a ne še povem tam. Ne odločite se takoj za eno osebo. Saj veste, lažje je igrati težko ulovljivo, če to v resnici ste. Povejte mu, da se sestajate tudi z drugimi. To je klasična igra, s katero mu boste sporočili, da ni edini, ki si vas želi, a ima možnost, da vas prav on dobi. Tako si vas bo želel še bolj in se temu primerno potrudil.

Ne sprejmite vsakega povabila

Se vajina zgodba komaj začenja? Opogumil se je in končno pristopil do vas, vendar naj to ne pomeni, da mu boste posvetili ves svoj čas, ter da boste sprejeli vsako njegovo povabilo. Raje mu z dvoumnimi odgovori sporočite, da se bo moral za vašo družbo še malce potruditi.

Če vas torej vpraša, kaj boste počeli naslednji konec tedna mu odgovorite, da še ne veste in da se boste najbrž dobili s prijatelji. Pri tem se smehljate ter uporabite vse trike zapeljevanja. Čeprav bodo vaši odgovori kratki in nejasni, naj bodo še vedno vabljivi in sladki.

Nagrada

Na njegovi osvajalski poti mu tu in tam namenite kakšno nagrado. Malce spodbude, da ne bi prehitro obupal. »Tako si prijeten, imela sem se čudovito!« Poskrbite, da mu bodo na uho prišle besede, s katerimi vajina srečanja opisujete prijateljicam: »Do sedaj nama gre zelo dobro.« Poljubite ga, ko bo to najmanj pričakoval a le, če sta se pred tem že poljubila. Tudi pri poljubu naj bo prvi korak njegov in če boste igrali prav, bo do njega zagotovo prišlo. Le da ne prehitro.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)