Šest trikov za zmagovalno osvajanje

Uspešne zapeljivke jih že poznajo.

25.6.2016 ob 6:30

zapeljiva.jpg

Ne, ne gre za dolge ure v solariju, za brezhibno depilacijo in za nalakirane nohte. Skrivnost uspešnega osvajanja tiči povsem drugje. V večini primerov pravi prijemi ne zahtevajo veliko truda, nekatera najučinkovitejša orožja pa vam je morda dala že mati narava.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku

Visok glas

Ne piskajoč, temveč zvonek, speven glas. Zanj so raziskave dokazale, da ga moški povezujejo z mladostnostjo, razigranostjo in optimizmom. V kombinaciji z ženstvenim telesom je ta zato nedvomno en glavnih pogojev za uspeh.

Rdeč detajl

Ni samo mit. Več poizvedb je dokazalo, da kar koli rdečega na ženski (pa naj bo šminka, ogrlica, rutka ali obleka) pritegne pozornost moškega. Zato na prvi zmenek obvezno nekaj rdečega. Nedvomno boste imeli vso njegovo pozornost.

Široki boki

Na te res ne morete vplivati, a če vam jih je narava podarila, se jih nikar ne sramujte. Ozek pas in široki boki nikoli ne bodo prišli iz mode in bodo za moške vedno predmet poželenja.

Manj ličil

Izkazalo se je, da je moškim čisto vseeno, ali imate oči obrobljene s črtalom ali ne ter koliko rdečila imate na licih. Pomembno je le, da ne pretiravate. Veliko raje od debelih plasti ličil, imajo namreč naraven, sproščen videz.

Negovani lasje

Bolj, kot so negovani in sijoči, bolje bo. Če ne sodite med dolgolaske, brez skrbi. Tudi dišeči in čisti kratki lasje bodo dosegli svoj namen.

Nasmeh

Naj ponovimo še tisto, kar je sicer že dolgo znano: oni ne marajo resnih, depresivnih in namrščenih obrazov. Nasmejte se, pokažite lepe zobe in sproščen odnos do življenja ter kmalu bo povsem vaš.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)