To so najboljši trenutki za samozadovoljevanje

Veste, kdaj se je s seboj najbolje vroče poigrati?

7.6.2019 ob 4:45

seks_spolnost_moski_zenska_zveza_ljubezen_postelja_polozaj1.jpg

Ko res dobro pomislile, si morate priznati, da je masturbacija neke vrste zdravilo, ki lahko prežene marsikatero tegobo, od glavobola do dolgočasja in slabe volje. Hkrati je povsem brezplačna in vse, kar zanjo potrebujete, je malce volje ter časa. Kdaj pa je ta zanjo najboljši? Poglejte si nekaj idej.

Med jutranjo prho. Kdo potrebuje kavo, če se lahko prebudi na veliko bolj zabaven način? Poleg tega: posebno ročko za prhanje z nastavljivim curkom ste vendar kupili z razlogom, kajne? 

Po kosilu. Včasih na prebavo vpliva bolje, kot gazirana voda. Zagotovo pa vedno prinaša več veselja.

Ob treh popoldne (namesto popoldanskega počitka). Če imate čas in možnost, zakaj pa ne … nov odmerek energije bo več kot občuten in se bo zlahka kosal s tistim, ki ga zagotovi popoldanski dremež.

Med načrtovanjem jedilnika za slavnostno večerjo ali česar koli drugega. Združiti prijetno s koristnim je vedno dobra ideja. Ker samozadovoljevanje bistri misli, boste nedvomno dobili veliko idej, zamisli pa le hitro nato zapišite na papir. 

Med prebolevanjem bivšega. Zvečer, ko samevate ob kozarčku rujnega in bi mu radi poslali kratko sporočilo … čas lahko bolje izkoristite. 

Ko ne morete spati. Zakaj bi se živčno premetavali po postelji? Raje se malce pozabavajte in spanec bo nedvomno prišel kot bi mignili.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najpogosteje obremenjujejo (a tega ne povedo) ali pa: 11 pogostih zmot, ki jih imajo ženske o moškem spolnem organu

Preberite še: Pogoji za boljše delovanje penisa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)