Šest opozoril, da ste le korak od prevare

Morda si celo sami nočete priznati, da se vse bolj nagibate k skoku čez plot.

20.7.2020 ob 5:30 | Foto: Silverkblack/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Šest opozoril, da ste le korak od prevare

Ste v zvezi. Sebe prepričujete, da ste povsem srečni in zadovoljni in da sploh ne razmišljate o tem, da bi prevarali partnerja. Čeprav imate res dobrega prijatelja, ki mu zaupate domala vse. Vajin odnos je, tako zagotavljate dragemu in sebi, le platonske narave. A če se prepoznate v sledečih dejanjih, ki jih izpostavlja Thouhtcatalog, obstaja velika nevarnost, da boste skočili čez plot.

Pred partnerjem skrivate telefon

Zakaj se bojite, da bi videl, kaj je na njem? Drži, imate pravico do zasebnosti, a to ne pomeni, da bi morali zavzeto skrivati, kdo vam pošilja sporočila in kdo vas kliče.

Če vsakič, ko zapustite prostor, s seboj vzamete svojo napravico, imate za to zagotovo dober razlog. In dobro veste, da dragemu ta ne bi bil po volji.

Prijatelju zaupate vse dobre in slabe novice

Ko se vam zgodi kaj lepega in kadar se vam pripeti kaj slabega, komaj čakate, da to poveste … ne življenjskemu sopotniku, temveč tistemu, za katerega trdite, da je le vaš prijatelj.

Z njim se veselite, njegova rama vam nudi tolažbo, njemu zaupate čisto vse. Torej je čas, da dojamete, da ste vpleteni v čustveno afero, ki je za zvezo prav tako usodna, kot fizična, od katere vas loči le še majhen korak.

Partnerju prikrivate srečanja

Če bi imeli čisto vest in če bi res verjeli, da vaše druženje s prijateljem ne predstavlja nevarnosti za prevaro, bi bili do dragega odkriti in mu ne bi prikrivali kavic, kosil ali sprehodov s tretjo osebo.

Ker v sebi dobro veste, da nanjo ne gledate le kot na prijatelja in da je druženje z njo več kot nedolžna vez, pa sestankovanja prikrivate in parterju lažete, da ste tedaj, ko ste v resnici v družbi njegove konkurence, na pohajkovanju s prijateljico ali v službi.

Ob vsaki priložnosti se spogledujete

Spogledovanje je včasih povsem nedolžne narave. Je pač način za grajenje samozavesti. A če vroče poglede pošiljate čisto ob vsak priložnosti in niso namenjeni vašem partnerju, potem ni dvoma, da do nekoga, s katerim preživljate čas, čutite več kot prijateljstvo in na skrivaj pričakujete, da bosta odnos popeljala na naslednji korak.

Morda bi se ob tem morali vprašati, kako bi se počutili vi, če bi se v družbi druge dame tako obnašal vaš dragi.

Na vsak način se ga trudite očarati

Še zdaleč vam ni vseeno, v kakšni opravi se boste pojavili pred njim, kakšna bodo vaša ličila in kakšna pričeska. Kajti želite ga navdušiti v vseh mogočih pogledih.

Zakaj? Ker radi slišite njegovo pohvalo ali zato ker upate, da se bo med vama razvilo kaj več? Zastavite si to vprašanje in nanj podajte pošten odgovor. Pošten do vas, do partnerja in do nekoga, ki ga na vsak način želite očarati.

Razmišljate o tem, da bi zaradi njega zapustili partnerja

Pogosto se zalotite v mislih, kako bi bilo, če bi zapustili partnerja in stopili v zvezo s človekom, s katerim preživljate vse več časa. To je zadnji pokazatelj, da ste na vse bolj tankem ledu in vas le še korak loči od prevare.

Končna odločitev je seveda vaša, a prav bi bilo, da bi rekli bobu bob in prenehali zavajati partnerja, prijatelja, predvsem pa sebe.

Preberite še: Sporočilo prevarane: Šest brutalnih dejstev za ljubico mojega soproga

Morda vas zanima tudi: Sedem dejanj, ki zvezo varujejo pred prevaro


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)