Seksi nadgradnja že malo dolgočasnih poz

Nove dimenzije za vse, ki radi ostajajo znotraj meja poznanega.

16.8.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

"Kamasutra vsebuje nešteto spolnih položajev, med katerimi lahko izbirate, a roko na srce, večina najraje ostaja pri osnovah, torej dveh, treh pozah," meni seksualna terapevtka Tracey Cox in dodaja, da s tem ni nič narobe. Zlasti ne, če preizkušene prijeme vsaj občasno malce nadgradijo. Zato skupaj z avtorico erotičnih del Shindy Chen niza nekaj preprostih prijemov, ki združujejo tisto, kar je dobro znano, s triki, ki spolno izkušnjo pri vseh, ki niso ravno avanturisti, vendarle dvignejo na novo raven.

Misijonarski položaj

Cox: Pod zadnjico položite vzglavnik. To je najpreprostejši način za malce spremembe. Drugi pa je, da se med tem položajem ne uležete na posteljo, temveč se naslonite na komolce in je vaš trup nekoliko dvignjen. Med akcijo dvigujte in spuščajte zadnjico v ritmu penetracije vse dotlej, dokler ne doživita orgazma.

Chen: Vsem ženskam, ki v tem položaju težko doživijo orgazem svetujem, naj si med njim pomagajo s stimulacijo klitorisa. Ta ne samo, da pomaga do vrhunca, tudi njemu bo pogled na to, kako se dotikate svojega telesa, zagotovil dodatno spodbudo. Med misijonarskim položajem naj moški zato med telesi pusti ravno toliko prostora, da ženska lahko doseže strateško točko. Stimulacija te naj bo v ritmu penetracije, z malce vaje bosta tako orgazme večkrat okušala istočasno.

Ona na vrhu

Cox: Ne pomikajte se samo gor in dol, temveč se s telesom gibajte v majhnih krogih. Ali naj se on usede, se za svojim hrbtom nasloni na roki, nogi iztegne naprej, vi pa pokleknite nanj tako, da bo površina vaših stopal v celoti na podlagi. S tem mu boste pričarali neverjeten pogled, sebi pa močan orgazem.

Po pasje

Cox: Namesto da se spustite na kolena, se uležite na posteljo s celim telesom in nekoliko razširite noge. On naj se uleže na vaš hrbet in si vas tako vzame. Ali si to obliko seksa privoščita stoje: vi se z zgornjim delom telesa nagnite naprej, kolikor se lahko (če ste dovolj gibčni, se z dlanmi dotaknite tal), on pa seveda akcijo izvede od zadaj.

Chen: Ko ste na vseh štirih in je on za vami, naj vas on prime za boke, vi pa s prstom ali dvema dražite klitoris. Če boste to počeli prav, nežno in počasi, boste doživeli silovit orgazem.

Žlička

Cox: Kadar sta v položaju žlička, se s svojim zgornjim delom telesa nagnite čim bolj naprej tako, da boste z njegovim tvorili kot 90 stopinj in se z zadnjico medtem, ko on penetrira, pomikajte gor in dol ob njegovem telesu. Z rokami se dotikajte njegovega penisa ter mod in ga še dodatno razvajajte.

Ročna stimulacija

Chen: Zgrabite ga za moda (ne premočno). Hvaležen vam bo. Na njih je prav tako, kot na penisu in okoli anusa, veliko živčnih končičev, žal pa so velikokrat potisnjene na sam rob spolnega doživetja.

Cox: Kadar ste zgoraj ali spodaj in so vaše roke proste, se medtem, ko je on v vas, igrajte z njegovimi modi. Masirajte jih z nežnimi, ne pregrobimi prijemi in sicer dobro poznanemu položaju pričarajte dodatno vrednost.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)