Sedem vrst seksa, ki se vam obetajo v dolgi zvezi ali zakonu

Določene stvari je mogoče spoznati le v dolgi zvezi ali zakonu, med te sodijo nekatere oblike seksa.

25.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Sedem vrst seksa, ki se vam obetajo v dolgi zvezi ali zakonu

Obstajajo zadeve, ki jih na lastni koži spoznajo le tisti, ki so v dolgi zvezi. Tudi, kar zadeva vrste seksa. Res je, da vse, ki so jih pari v trajnem razmerju deležni, niso prežete z neizmerno strastjo, a vendarle je nekaj boljše kot nič. To pa so oblike seksa, ki se vam nasmihajo v dolgi zvezi ali zakonu.

"Preutrujen(a) sem" seks

Včasih je po napornem dnevu zadnja misel še vroč večer. Tedaj je v načrtu le dober in krepčilen spanec, a če je druga stran prav posebej prepričljiva in vztrajna … zakaj pa ne …

Načrtovani seks

V soboto zvečer je na dnevnem redu zabava, v četrtek so na obisku starši, v torek načrtujeta obisk gledališča, petek zvečer pa je rezerviran za seks. Načrtovani seks res ni spontan in nepričakovan, a prav z njim je mogoče zadeve v spalnici ohranjati žive in živahne.

"Narediva otroka" seks

Pari v dolgih zvezah, ki se odločijo povečati družino, morajo temu v korist sprejeti ukrepe. Osnovni in glavni s tega stališča je seks. Umeščen na dnevni red in v primeren mesečni termin. Glede na ovulacijo.

"Čez deset minut se začne film" seks

Z možnostjo časovnega zamika, ki ga ponujajo domala vsi ponudniki televizijskih programov, je ta vse redkejši. A kljub temu še vedno hitri seks na kavču ni povsem izvzet.

"To morava poskusiti" seks

Nova poza, nova oblika predigre, nova igračka. Novosti so seksu vselej dobrodošle. Ne glede na to, ali so vanj umeščene načrtovano ali spontano.

"Imam veliko dela" seks

Se zgodi, da se zadolžitve in opravila nagrmadijo, a prav tedaj je malo sprostitve več kot dobrodošle. V obliki seksa. In  s tem ni prav nič narobe.

"Imam novo spodnje perilo" seks

Praviloma se ženske za nakup spodnjega perila odločijo iz dveh razlogov: ker želijo razvajati sebe ali ker bi rade slišale pohvalo iz ust dragega. In ker se moški lepemu spodnjemu perilu ne morejo upreti one dobro vedo, kaj tedaj, ko ga oblečejo, sledi.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: 20 seksi stvari, ki si jih v življenju morate privoščiti (da ne bi v starosti česa obžalovali)

Morda vas zanima tudi: Zasačila naju je mama in druge seksi zadrege (resnične zgodbe)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)