12 vrst ljubimcev (in kateri je za vas najboljši)

Glede na obnašanje med rjuhami bi lahko ljubimce razdelili v več skupin.

21.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

12 vrst ljubimcev (in kateri je za vas najboljši)

Osebnostne lastnosti pridejo do izraza tudi med rjuhami. In glede na le-te bi lahko ljubimce razdelili v 12 skupin. Katere so, ter komu so junaki iz posamičnih pisani na kožo, pa razkriva Cosmopolitan.

Preudarni

Kakšni ste: zadržani, potrpežljivi, nekoliko skrivnostni, na pogled umirjeni, a pod površjem strastni.

Kaj najbolj cenite: tesna povezava, podpora in popolno sprejemanje partnerja so za vas obvezni pogoji za dober seks.

Vaš popoln ljubimec: nekdo, ki stopa počasi in je v postelji radoveden ter spoštuje in upošteva želje in potrebe druge strani. Človek, ki zna spodbuditi vroče občutke tako z miselnega kot telesnega vidika.

Upornik

Kakšni ste: samozavestni, premorete močan erotični naboj, vzamete tisto kar si želite in prisegate na zabavo. Obožujete novosti in brez zadržkov tešite svojo strast.

Kaj najbolj cenite: svobodo. Veliko spolne svobode, ki vam omogoča zadovoljevanje seksualnih potreb.

Vaš popoln ljubimec: težko bi rekli, da vam najbolj odgovarja določen tip ljubimca, saj vas privlačijo različni posamezniki in trdna zveza ter stabilen odnos v vaših očeh nista pogoja za dober seks. Vi svoje zadovoljstvo vedno postavljate na prvo mesto in če se vam ponudi priložnost, jo pač izkoristite.

Pustolovec

Kakšni ste: premorete veliko seksualne moči in ko gre za raziskovanje spolnosti za vas ni meja. Zlasti ne z nekom, ki mu zaupate.

Kaj najbolj cenite: seks je za vas izkušnja, ki povezuje, največje zadovoljstvo v njem pa vam zagotavlja dejstvo, da znate nekoga pripraviti do tega, da v vaši družbi sprosti svoje zavore.

Za vas popoln ljubimec: nekdo, ki je naklonjen dolgi, stabilni zvezi, v kateri sta prisotni močna povezava in divji seks. Ta je za vas lahko dober le, če se v razmerju počutite sproščeno ter varno.

Romantik

Kakšni ste: hrepenite po globoki intimni povezavi in ste pripravljeni storiti vse, da bi skupno zgodbo spremenili v pravljico.

Kaj najbolj cenite: seks je v vaših očeh nadgradnja razmerja in povezave med dvema. Ker ste nekoliko zadržani, običajno preteče veliko vode, da se ob nekom sprostite in mu zaupate, zato naglica pri vas ne pride v poštev.

Vaš popoln ljubimec: nočete, da bi bili v očeh partnerja le spolni objekt. Res je sicer, da ste sprva zadržani in je potrpežljivost za vašega partnerja obvezna lastnost, ki pa je na koncu vedno poplačana.

Nesebičnež

Kakšni ste: nesebični, radodarni, premorete močno intuicijo in se v spalnici vselej razdajate.

Kaj najbolj cenite: za vas ni lepšega kot opazovati partnerja, kako se v vašem objemu popolnoma preda valu strasti, ki ste ga prebudili sami. In če opazite, da katera od tehnik ne deluje, ste se temu hitro pripravljeni prilagoditi ter jo spremeniti.

Vaš popoln ljubimec: nekdo, ki ceni vašo nesebičnost, ki je vselej miselno in telesno prisoten ter ki, tako kot vi, pričakuje globoko intimno povezavo, ceni predanost in trud.

Filozof

Kakšni ste: erotični prijemi in seksi fantazije za vas niso neznanka. Spolnost vas zanima z vseh vidikov in ste pripravljeni pokazati svoje ter sprejemati želje ljubimca. Ena vaših največjih vrlin je neomejena domišljija ter pripravljenost premikati meje.

Kaj najbolj cenite: partnerja, ki se ne ustraši vaših zamisli in idej.

Za vas popoln ljubimec: nekdo, ki ga ni strah tveganja, eksperimentiranja in iskanja novih poti do zabave.

Šarmer

Kakšni ste: spogledljivi, svobodni, zabavni. Seks je za vas skoraj rekreacija, s katero se povezujete z drugimi.

Kaj najbolj cenite: seks z novim partnerjem, seks z več partnerji in podobno je nekaj, kar bi z veseljem okusili na svoji koži. Ker ne poznate tabujev in nikogar ne obsojate pričakujete vedno nove izkušnje in se z veseljem udeležujete zabav, ki se lahko sprevržejo v vročo akcijo.

Za vas popoln ljubimec: ne obremenjujete se s tem, kaj si o vas mislijo drugi in tudi od ljubimca pričakujete ignoriranje družbeno sprejemljivih norm ter hkrati veliko zabave in seveda močan libido.

Goreči

Kakšni ste: zvesti, pošteni, predani in kot najvišjo prioriteto postavljate monogamno razmerje.

Kaj najbolj cenite: najmočnejšo erotično povezavo občutite v družbi parterja, ki mu zaupate, svojega spolnega življenja ne obešate na veliki zvon.

Za vas popoln ljubimec: goreča ljubezen za vas predstavlja nepogrešljivo sestavino seksualne izkušnje. Varno zavetje toplega gnezda je tisto, ki vas najbolj vzburja in s pravim partnerjem, ki ima na seks enak pogled, uživate v aktu, ki je veliko več kot zgolj fizično dejanje.

Muza

Kakšni ste: karizmatična oseba, ki se ponaša z močno seksualno energijo. Premorete ekspresivno telesno govorico  in z njo ter z očesnim stikom velikokrat nadomeščate besede.

Kaj najbolj cenite: v vaših očeh sta intimnost ter erotična povezava tesno povezani s prejemanjem zadovoljstva. Vi pričakujete, da boste oboževani, zaželeni in ljubljeni. Pričakujete veliko izrazov naklonjenosti v obliki razvajanja, poljubljanja in drugačnih načinov.

Za vas popoln ljubimec: človek, ki v postelji raje daja, kot prejema.

Vladar

Kakšni ste: poosebljena seksualna moč. Ste pravi mojster v zagotavljanju užitka, odlično komunicirate med rjuhami in ste izjemno samozavesten ljubimec.

Kaj najbolj cenite: veliko spogledovanja, počasno napredovanje in varno igro.

Vaš popolni ljubimec: po naravi ste dominantni, a kljub temu od ljubimca pričakujete, da bo občasno vzel vajeti v svoje roke in predlagal nove erotične prijeme.

Šolar

Kakšni ste: nekoliko zadržan in odmaknjen, sicer pa pozoren ljubimec, ki najbolj uživa v ljubeči zvezi. V posteljo praviloma ne skočite kar z vsakim.

Kaj najbolj cenite: intimni akt je v vaših očeh dejanje dajanja in prejemanja. Tako, kot je za vas pomemben užitek, ki ga prejmete sami, je ključno tudi zadovoljstvo partnerja.

Za vas popoln ljubimec: raje, kot bi premikali meje, sledite nekomu, ki vas zna k temu napeljati. Ob sebi potrebujete človeka, ob katerem se počutite zaščiteni in varni. In ko najdete nekoga, ki vam to zagotavlja, brez težav osnujete izpolnjujoče razmerje.

Čutnež

Kakšni ste: seks je za vas ena ključnih sestavin življenja.

Kaj najbolj cenite: iskalec užitkov po naravi prisegate na vsa dejanja, ki vam ga zagotavljajo: od masaže, poljubov in razvajanja, skratka, telesna ljubezen je veliko več, kot zgolj penetracija.

Za vas popoln ljubimec: nekdo, ki se vas veliko dotika in raziskuje vaše telo ter njegove odzive na erotično stimulacijo. Seks za vas torej ni zgolj telesno, temveč tudi duhovno dejanje in je lahko dober le ob nekom, ki vam je oboje pripravljen zagotoviti.

Preberite še: To so neizpodbitni dokazi, da ste dobri v postelji

Morda vas zanima tudi: Če moški v postelji počne to, je slab ljubimec


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)